Εφημερίδα Κοινωνική

Στο αυτόφωρο δύο αστυνομικοί για κλοπή χρημάτων από Τούρκο δουλέμπορο στην Αμυγδαλέζα

 Breaking News

Στο αυτόφωρο δύο αστυνομικοί για κλοπή χρημάτων από Τούρκο δουλέμπορο στην Αμυγδαλέζα
12 Δεκεμβρίου 2016

Τουλάχιστον δύο αστυνομικοί, ένας ανθυπαστυνόμος και ένας αρχιφύλακας, φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση κλοπής εις βάρος ενός Τούρκου δουλέμπορου, ο οποίος βρίσκεται υπό κράτηση στο Κέντρο της Αμυγδαλέζας. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο αλλοδαπός διακινητής έχασε 9.500 δολάρια ΗΠΑ και 3.000 ευρώ, τα οποία είχε αποκομίσει από τις παράνομες δραστηριότητές του.

Ύποπτοι για την απώλεια φέρονται να είναι ένας ανθυπαστυνόμος και ένας αρχιφύλακας, οι οποίοι είχαν βάρδια το βράδυ της Κυριακής, όταν διαπιστώθηκε η απώλεια των χρημάτων. Την καταγγελία ερεύνησαν στελέχη της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, οι οποίοι εντόπισαν την βάρδια αστυνομικών που χάθηκαν τα χρήματα.

Κάθε κρατούμενος έχει το δικαίωμα να δίνει χρηματικά ποσά που του ανήκουν, την φύλαξη των οποίων έχουν οι αστυνομικοί βάρδιας, που κάθε φορά υπογράφουν από τους προηγούμενους για την παραλαβή τους, μετά από καταμέτρηση. Σε βάρος των εμπλεκομένων αναμένεται να διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση, ενώ θα τεθούν σε διαθεσιμότητα. Ταυτόχρονα κινήθηκε σε βάρος τους η ποινική διαδικασία με το σχηματισμό δικογραφίας που θα ακολουθήσει τη διαδικασία του αυτοφώρου.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ