Εφημερίδα Κοινωνική

Σημαντική νίκη της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ επί της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΟΠΑΠ

 Breaking News

Σημαντική νίκη της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ επί της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΟΠΑΠ
22 Δεκεμβρίου 2016

Η ποδοσφαιρική ομάδα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ σημείωσε σημαντική νίκη επί της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΟΠΑΠ, στο πρώτο τους παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Ένωσης Σωματείων Εργασιακού Αθλητισμού (Ε.Σ.Ε.Α)!

Στον αγώνα, ο οποίος διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Star Sport Club στη Βούλα, επικράτησε το fair play και η ευγενής άμιλλα, με την ποδοσφαιρική ομάδα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ να επιβάλλεται της ισχυρής ομάδας του ΟΠΑΠ με σκορ 3-1, παρουσία πλήθους στελεχών, σπουδαστών και φίλων του ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

Τα τέρματα του αγώνα, κατά την έναρξη του οποίου απηύθυνε χαιρετισμό ο Υπεύθυνος Αθλητικού Τομέα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ κ. Αντώνης Γλύκας, πέτυχαν οι: Πόθας (2) και Παναγάκος (1).

Στο πρωτάθλημα της Ε.Σ.Ε.Α., το οποίο αποτελεί μια πολύ σημαντική αθλητική διοργάνωση, συμμετέχουν εταιρείες-κολοσσοί στο αντικείμενό τους, μεταξύ των οποίων Aegean Airlines, ΟΠΑΠ, Citibank, TΡΙΑΙΝΑ, Αττικές Διαδρομές και πρόσφατα ο κορυφαίος εκπαιδευτικός φορέας ΙΕΚ ΑΛΦΑ!

Η ομάδα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, η οποία αποτελείται από σπουδαστές, καθώς και ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό των παραρτημάτων του ΙΕΚ σε Αθήνα, Πειραιά και Γλυφάδα, κατέβηκε στο γήπεδο με την εξής σύνθεση: Παππά, Βάση, Μεμάι, Σινάνι, Γαληνάκη, Κάκο, Πόθα, Παναγάκο, Καφετζή, Βασιλείου, Δέτση, και αλλαγές τους: Μουσκάι, Κουροτσκίνι, Σεμέτι, Κομπόλη, Γρηγοράκο, Παναγιωταράκο και Κοντορήγα.

Προπονητής του αγώνα ο κ. Σήφης Βενάκης (καθηγητής Τομέα Πολιτισμού & Αθλητισμού ΙΕΚ ΑΛΦΑ) και βοηθός προπονητή ο κ. Δημήτρης Πατσιαβούρας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ: 210 5279500, 210 4120313, 210 9640117, 2310 552406,

http://www.iekalfa.gr/


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ