Εφημερίδα Κοινωνική

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης στην εκδήλωση του ΙΕΚ «ΟΜΗΡΟΣ»

 Breaking News

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης στην εκδήλωση του ΙΕΚ «ΟΜΗΡΟΣ»
20 Δεκεμβρίου 2016

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Γιώργος Δαβάκης, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη, παρευρέθηκε στην εναρκτήρια εκδήλωση του Χριστουγεννιάτικου Bazaar του ΙΕΚ «ΟΜΗΡΟΣ» και του «AEGΕAN COLLEGE», το οποίο οργανώθηκε για να ενισχύσει οικονομικά το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας.

Από την πλευρά του Δήμου Πειραιά έδωσε το «παρών» επίσης ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας.

Ο κ. Δαβάκης χαιρετίζοντας την εκδήλωση, μεταξύ άλλων, τόνισε:davakis

«Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά. Θα ήθελα εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Πειραιά να σας συγχαρώ γι΄ αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία. Η Δημοτική Αρχή Πειραιά, στηρίζει πάντα ενέργειες με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, προκειμένου να ενισχύσουμε κοινωνικούς φορείς της πόλης μας. Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, είναι ένα από τα πλέον εμβληματικά Ιδρύματα του Πειραιά, που κοσμούν την πόλη μας καθώς ο σκοπός του είναι ιερός: να βοηθάει παιδιά, να τους δίνει ελπίδα για το μέλλον. Θα ήθελα να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος. Θερμά συγχαρητήρια γι’ αυτήν την ευγενή προσπάθεια από τις Σχολές ΟΜΗΡΟΣ» και το «AEGΕAN COLLEGE». Συγχαρητήρια κ. Πρόεδρε και καλά Χριστούγεννα».

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ