Εφημερίδα Κοινωνική

Με μια μεγάλη Χριστουγεννιάτικη συναυλία ξεκινά η γιορτινή περίοδος στην Αγορά του Πειραιά

 Breaking News

Με μια μεγάλη Χριστουγεννιάτικη συναυλία ξεκινά η γιορτινή περίοδος στην Αγορά του Πειραιά
07 Δεκεμβρίου 2016

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς σε συνεργασία με τα εμπορικά καταστήματα και το Δήμο Πειραιά διοργανώνουν μεγάλη ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ με το συγκρότημα των KINGS, με GINNO… ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΟ DOMI LIVE…

το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 από τις 1.00 έως τις 5.00 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Το Open Mall Piraeus θα πλημμυρίσει μουσική, ενώ παράλληλα θα μοιραστούν δωροεπιταγές από καταστήματα του Πειραιά, συμβολικά δώρα και κεράσματα στους μικρούς πρωταγωνιστές των ημερών.

Τα καταστήματα γιορτινά στολισμένα είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους καταναλωτές με μεγάλη ποικιλία ειδών και σε μοναδικές τιμές ενώ καθ΄ όλη την διάρκεια των γιορτών η Φιλαρμονική του Δήμου θα πλαισιώσει τις δράσεις. Ακόμη το Γιορτινό Τρένο του Πειραιά θα περιηγεί και φέτος δωρεάν τα παιδιά και τους συνοδούς, εκτελώντας κυκλικό δρομολόγιο – αφετηρία Γρ. Λαμπράκη 150 (πλησίον του κτιρίου του πρώην ΥΕΝ), Βασ. Γεωργίου, Ηρ. Πολυτεχνείου, 2ας Μεραρχίας, Ακτή Μουτσοπούλου-Πασαλιμάνι και επιστροφή στην αφετηρία, μοιράζοντας συμβολικά δώρα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς προσκαλεί τους καταναλωτές να επισκεφθούν την Αγορά του Πειραιά και την πόλη μας που υποδέχονται τα Χριστούγεννα με γιορτινή διάθεση, να διασκεδάσουν και να κάνουν τις γιορτινές αγορές τους σε ένα πραγματικά χαρούμενο και αισιόδοξο κλίμα.

Δείτε την αφίσα:

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ KINGS

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ