Εφημερίδα Κοινωνική

Επικίνδυνη κλιμάκωση! Οι Τούρκοι λένε «ασόβαρο» τον Καμμένο!

 Breaking News

Επικίνδυνη κλιμάκωση! Οι Τούρκοι λένε «ασόβαρο» τον Καμμένο!
02 Δεκεμβρίου 2016

Σοβαρές διαστάσεις παίρνει η κλιμάκωση μεταξύ της χώρας μας και της Τουρκίας, με τις τελευταίες επίσημες -και εκατέρωθεν- δηλώσεις να δείχνουν πως η ένταση… περισσεύει.

Ο Πάνος Καμμένος, δήλωσε χθες το εξής: «Θα πρέπει να κατανοήσουμε όλοι ότι οι συνεχείς απώλειες που έχουν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, η πλήρης αποδυνάμωσή τους μετά το πραξικόπημα, οι συνεχείς ήττες που υπάρχουν στη Συρία, τους έχουν οδηγήσει σε ηλίθιες δηλώσεις, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα αυτό που παρατηρήσαμε όλοι σήμερα το πρωί, γονυπετής ο κ. Ερντογάν να ζητά συγγνώμη από τον Ρώσο Πρόεδρο Πούτιν για τις δηλώσεις που έκανε για τη Συρία«.

Η δήλωσή του αυτή ήταν αρκετή για να απαντήσει το τουρκικό ΥΠΕΞ, διατηρώντας τους τόνους… σε παρόμοια ύψη. Κι αυτό διότι το Υπουργείο Εξωτερικών χρησιμοποίησε τη φράση, «επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς του πίσω σε αυτόν».

Αναλυτικά η ανακοίνωση είναι η εξής: «Επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς που έκανε προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Έλληνα υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, για τον οποίο γνωρίζουμε ότι δεν έχει την ικανότητα αξιολόγησης και έκφρασης από την άποψη της κοινής λογικής.

Η οργάνωση ΕΟΚΑ, η οποία έχει εμπλακεί σε πράξεις τρομοκρατίας στην Κύπρο, έχει καταστρέψει τις όποιες συνεταιριστικές προσπάθειες έγιναν μεταξύ των δύο χωρών. Καλούμε τον Υπουργό Εθνικής άμυνας, κ. Καμμένο για άλλη μια φορά, να συμμορφωθεί με ευθύνη και σοβαρότητα, και να απέχει από παρόμοιες δηλώσεις και ενέργειες από τώρα και στο εξής«.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ