Εφημερίδα Κοινωνική

Εκδήλωση για τους Γυναικείους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς στο ΣΕΦ

 Breaking News

Εκδήλωση για τους Γυναικείους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς στο ΣΕΦ
09 Δεκεμβρίου 2016

Το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 (Ώρες λειτουργίας: 10.00 – 21.30), στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας πραγματοποιείται μία ξεχωριστή εκδήλωση – αφιέρωμα στους Γυναικείους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς διοργανώνει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τη Γενική Γραμματέα Ισότητας των Φύλων.

Στο επίκεντρο της διήμερης εκδήλωσης είναι η Ελληνίδα Αγρότισσα, για την ουσιαστική και ανεκτίμητη συμβολή της στην οικονομία του τόπου, στην οικογένεια, στην ελληνική κοινωνία. Περιλαμβάνει τη διεξαγωγή Συνεδρίου με αντικείμενο τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και την αγροτική ανάπτυξη. Ακολούθως, στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί Έκθεση με οργανωμένη παρουσίαση των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων των Γυναικείων Αγροτικών Συνεταιρισμών.

Η Περιφέρεια Αττικής στέκεται αρωγός σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και ενισχύουν τη δυναμική που αναπτύσσουν οι Γυναικείοι Συνεταιρισμοί, χάρη στην πολύπλευρη δράση των γυναικών που δραστηριοποιούνται σε αυτούς.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ