Εφημερίδα Κοινωνική

Δείτε την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς σχετικά με την λειτουργία των καταστημάτων

 Breaking News

Δείτε την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς σχετικά με την λειτουργία των καταστημάτων
23 Δεκεμβρίου 2016

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς απέστειλε στα μέλη του επιστολή σχετικά με την λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων στις 2 Ιανουαρίου 2017, η οποία είναι η ακόλουθη:

«Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζετε, την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017 τα καταστήματα του Πειραιά θα παραμείνουν κλειστά, σύμφωνα και με την επιστολή που σας στείλαμε με το προτεινόμενο γιορτινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων.

Την ίδια τακτική έχουν ακολουθήσει όλοι οι Εμπορικοί Σύλλογοι ανά την Ελλάδα, γιατί όπως είθισται εθιμοτυπικά η 2 Ιανουαρίου είναι μια κατά έθιμον αργία.

Δυστυχώς, όπως πληροφορηθήκαμε, μεγάλα πολυκαταστήματα και εμπορικά κέντρα έχουν ανακοινώσει ότι θα είναι ανοικτά την συγκεκριμένη μέρα.

Δεδομένου ότι η απόφαση περί μη λειτουργίας των καταστημάτων την Δευτέρα 2/1 δεν είναι δεσμευτική, εν τούτοις επειδή θεωρούμε ότι για τα μικρά και μεσαία καταστήματα σίγουρα δεν παρουσιάζει κανένα απολύτως εμπορικό ενδιαφέρον, παρά και την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη μας και τους συνεργάτες μας εργαζόμενους, εμμένουμε και στηρίζουμε την απόφασή μας και δεν υιοθετούμε τέτοιου είδους πρακτικές που εξυπηρετούν μόνο τα συμφέροντα μεγάλων πολυεθνικών».

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ