Εφημερίδα Κοινωνική

AXA: Για νέους οδηγούς μειωμένα τα ασφάλιστρα

 Breaking News

AXA: Για νέους οδηγούς μειωμένα τα ασφάλιστρα
13 Δεκεμβρίου 2016

Μείωση ασφαλίστρων κατά 25% προσφέρει η ΑΧΑ σε όσους οδηγούς ηλικίας 18 – 24 ετών παρακολουθήσουν το πρόγραμμα ασφαλούς, τεχνικής και οικονομικής οδήγησης σε συνεργασία με την Driving Academy.

Ειδικότερα η ΑΧΑ Ασφαλιστική, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για τη μείωση των τροχαίων μέσα από την εκπαίδευση δημιουργεί αποκλειστική συνεργασία με τη www.drivingacademy.gr και δίνει τη δυνατότητα σε οδηγούς ηλικίας 18 – 24 ετών να παρακολουθήσουν ένα πρόγραμμα ασφαλούς, τεχνικής και οικονομικής οδήγησης.

Μέσα από την ολοήμερη εκπαίδευση (2 ώρες θεωρία, 4 ώρες ασκήσεις οδήγησης) θα αποκτήσουν ερεθίσματα που αποσκοπούν να τους κάνουν πιο συνειδητοποιημένους και ολοκληρωμένους οδηγούς και συνεπιβάτες. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κάθε νέο οδηγό, είτε είναι ασφαλισμένος στην ΑΧΑ είτε όχι.

Όσοι είναι ασφαλισμένοι ή επιλέξουν να ασφαλιστούν στην Εταιρεία, μετά την εκπαίδευση, θα έχουν 25% μείωση στην ασφάλιση αυτοκινήτου αν οι ίδιοι που εκπαιδεύτηκαν είναι και ιδιοκτήτες ασφαλισμένου οχήματος στην ΑΧΑ ή 12,5% μείωση στην ασφάλιση αυτοκινήτου αν έχουν δηλωθεί ως οδηγοί σε ασφαλισμένο όχημα στην ΑΧΑ. Η μείωση μέσα από το πρόγραμμα AXA – Driving Academy θα διατηρείται μέχρι οι οδηγοί να γίνουν 25 ετών και θα προστίθεται σε άλλες εκπτώσεις που μπορεί να έχουν ως πελάτες της ΑΧΑ.

Επίσης το κόστος του εκπαιδευτικού προγράμματος για όποιον το παρακολουθήσει μέσα από την συνεργασία ΑΧΑ – Driving Academy θα είναι μειωμένο, με την ΑΧΑ να αναλαμβάνει μέρος του κόστους που θα πλήρωναν οι ιδιώτες από μόνοι τους.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ