Εφημερίδα Κοινωνική

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΠΟΛΕΜΟ με τους λαθρεμπόρους ξεκινάει ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ στέλνουν το δυνατό τους «όπλο» στο λιμάνι (φωτογραφίες)

 Breaking News

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΠΟΛΕΜΟ με τους λαθρεμπόρους ξεκινάει ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ στέλνουν το δυνατό τους «όπλο» στο λιμάνι (φωτογραφίες)
01 Δεκεμβρίου 2016

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ήταν προσκεκλημένη της εταιρείας ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ στην παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στην πύλη Γ4 του λιμανιού (Γ’ Τελωνείο Πειραιά), του πρώτου αυτοκινούμενου Χ-RAY (σαρωτή φορτίων).

Πρόκειται για μια σημαντική μονάδα ελέγχου του λαθρεμπορίου που αναμένεται να συμβάλει στην ενίσχυση των φορολογικών ελέγχων και εσόδων.

Εδώ και 20 χρόνια περίμεναν οι Τελωνειακές Αρχές τη συγκεκριμένη μονάδα. Τελικά, χρειάστηκε η συμβολή της εταιρείας ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ για να μπορέσει να δοθεί δωρεάν στο Κράτος και να αποτελέσει ένα δυνατό «όπλο» στον πόλεμο κατά των λαθεμπόρων καπνικών, ναρκωτικών, πότων που έχουν απλώσει τα «πλοκάμια» τους στη χώρα, αλλά και στην περιοχή μας.

Να σημειωθεί ότι το Γ” τελωνείο Πειραιά είναι το μεγαλύτερο της χώρας σε εισαγωγή φορτίων και εκεί χτυπά η «καρδιά» της εγχώριας οικονομίας.

Με το πρώτο αυτοκινούμενο X-RAY θα επιτυγχάνονται αποτελεσματικότεροι έλεγχοι στην περιοχή μας που τα τελευταία χρόνια είναι έρμαιο των κυκλωμάτων παρεμπορίου. Συνολικά, ακόμη 10-14 κινητοί σαρωτές θα μπουν στα σύνορα και σε επιλεγμένα σημεία της χώρας εντός του 2017 με στόχο μεγαλύτερες κατασχέσεις. Τα αυτοκινούμενα Χ-RAYS μπορούν να «σκανάρουν» 80 φορτηγά μέσα σε μια μόλις ώρα και να πηγαίνουν όπου υπάρχει ανάγκη.

Η ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ δηλώνει σύμμαχος της προσπάθειας των διωκτικών υπηρεσιών της χώρας και τα στελέχη της δίνουν αξιέπαινο αγώνα παρά τις δύσκολες συνθήκες στον κλάδο των καπνικών.

Την προσπάθεια της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ χαιρέτισαν υπουργοί και στελέχη της κυβέρνησης που έδωσαν το «παρών» στην συγκεκριμένη εκδήλωση.

Δείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ:

papastratos1_converted

papastratos2_converted

papastratos3_converted

papastratos4_converted

papastratos5_converted

papastratos6_converted

papastratos7_converted

 

*του Κώστα Παναγιωτάκη

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ