Εφημερίδα Κοινωνική

Το Δέντρο της Αγάπης και της Προσφοράς στο Παλαιό Φάληρο

 Breaking News

Το Δέντρο της Αγάπης και της Προσφοράς στο Παλαιό Φάληρο
29 Νοεμβρίου 2016

Στις 4 Δεκεμβρίου και ώρα 13.30, στον πολύχωρο του Δημαρχείου του Π. Φαλήρου θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης.

Θα στολιστεί , με την αγάπη και το χρώμα που μόνο τα παιδιά ξέρουν να δίνουν απλόχερα και θα ενισχύσει το Κοινωνικό παντοπωλείο και το Κοινωνικό συσσίτιο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Θα είναι μια μεγάλη γιορτή που όπως και πέρσι κάθε καρδιά που ζωγραφίζει το παιδί ή μια τεράστια καρδιά από το σχολείο που εκπροσωπεί όλα τα παιδιά θα στολίσει το Δέντρο της Αγάπης και της Προσφοράς και θα αντιστοιχεί σε προσφορά τροφίμων. Η κάθε τσάντα με τρόφιμα μετατρέπεται σε ένα στολίδι για το μαγικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και το κάθε παιδί με την προσφορά του ή ανά τάξη σχολείου, θα τοποθετεί συμβολικά στο κλαδί του δέντρου μια καρδιά.

Η ποσότητα δεν έχει καμία σημασία! Μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε ποσότητα, οι γονείς και τα παιδιά μπορούν και επιθυμούν.

Φέτος τα Χριστούγεννα θα γιορταστούν με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με όμορφες δράσεις για παιδιά!

Ένα πρόγραμμα που θα ξεκινήσει στις 11.00 το πρωί με διαδραστικά παιχνίδια, παιδικά παραμύθια, διασκεδαστές, παιδική χορωδία, ζωγράφους, κατασκευές, face painting, ζεστό κακάο, σοκολάτες, θα συνθέσει ένα όμορφο πάζλ που θα καταλήξει στην τοποθέτηση των καρδιών από τα παιδιά και το Δήμαρχο της Πόλης μας, κο Διονύση Χατζηδάκη, στις 13.30.

Το Δέντρο της Αγάπης & της Προσφοράς με καρδιές στολίδια που θα χαρίσουν ζεστά πιάτα φαγητό σε συμπολίτες μας, που ίσως έχασαν την πίστη τους και το χαμόγελο τους και σταμάτησαν να πιστεύουν σε Χριστουγεννιάτικα θαύματα.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ