Εφημερίδα Κοινωνική

Νέοι κάδοι απορριμμάτων στο Μοσχάτο και στον Ταύρο (φωτο)

 Breaking News

Νέοι κάδοι απορριμμάτων στο Μοσχάτο και στον Ταύρο (φωτο)
07 Νοεμβρίου 2016

Η ενίσχυση και η βελτίωση του εξοπλισμού στον τομέα καθαριότητας στο Μοσχάτο και στον Ταύρο συνεχίζεται από τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου. Μετά την ενίσχυση του στόλου καθαριότητας με το μηχανικό σάρωθρο και τα δύο νέα απορριμματοφόρα που ήδη έχουν τεθεί στη μάχη για την καθαριότητα της πόλης, άλλη μία ενέργεια έγινε πράξη.

Τοποθετούνται ήδη από χθες στο Μοσχάτο και στον Ταύρο 320 νέοι κάδοι απορριμμάτων, 1100 lt ο καθένας, προϋπολογισμού 95.000 €. Το Σάββατο, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο καθαριότητας, Πέτρο Δημητρίου και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου, Μανώλη Αντωνάκο, επισκέφθηκαν το Γκαράζ του Δήμου όπου βρίσκονται οι νέοι κάδοι, δίνοντας τις σχετικές οδηγίες στους προϊσταμένους της καθαριότητας σχετικά με την τοποθέτησή τους.

Συνεργεία της Διεύθυνσης καθαριότητας ξεκίνησαν την τοποθέτησή τους και την αντικατάσταση των φθαρμένων, σε καίρια σημεία του Δήμου ώστε να εξυπηρετούνται οι Δημότες.

O Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, δήλωσε σχετικά: «Με την αγορά και των νέων κάδων συνεχίζουμε τον εξοπλισμό της καθαριότητάς μας, ενώ με νέο διαγωνισμό προχωράμε στην ενίσχυση του στόλου μας, απόρροια της συνετής και σωστής οικονομικής διαχείρισης του Δήμου μας. Γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο κάνουμε πράξη τις υποσχέσεις μας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών μας».

Δείτε τις φωτογραφίες:

kadoi

kadoi2

kadoi3

kadoi4

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ