Εφημερίδα Κοινωνική

Η Γεωργία Γεννιά στην εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα κατά του διαβήτη

 Breaking News

Η Γεωργία Γεννιά στην εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα κατά του διαβήτη
14 Νοεμβρίου 2016

Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 η βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων Γεωργία Γεννιά παρευρέθη σε εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Διαβήτη, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, από τον Σύλλογο Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων και το Διαβητολογικό Κέντρο του Τζανείου Νοσοκομείου Πειραιά.

Η κα. Γεωργία Γεννιά εξερχόμενη δήλωσε: «Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου και ο διαβήτης ένας ύπουλος εχθρός της ο οποίος δεν γνωρίζει ούτε φύλο ούτε ηλικία . Δυστυχώς παρότι τείνει να αναδειχτεί σε μια σύγχρονη μάστιγα η έλλειψη ενημέρωσης πολλές φορές οδηγεί σε καθυστερημένη διάγνωση του. Η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση είναι ο καλύτερος σύμμαχος απέναντι στο διαβήτη και στις επιπλοκές του . Σε αυτή τη μάχη και σε κάθε μάχη που το διακύβευμα είναι η ίδια η ζωή οφείλουμε όλοι μας είτε ατομικά είτε συλλογικά να σταθούμε όχι απλά αρωγοί αλλά κοινωνοί της ενημέρωσης και της δράσης».

Η βουλευτής θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τους κκ. , Δρ. Ανδρέα Μελιδώνη Διευθυντή του Διαβητολογικού Κέντρου Διαβητολογικού Κέντρου Γ.Ν. «Τζάνειο» Πειραιά, Στέλιο Χαντανή Διευθυντή Καρδιολογικής κλινικής Γ.Ν. «Τζάνειο» Πειραιά, Αριστείδη Αθανασιάδη Επιμελητή Β’ Οφθαλμολογικής κλινικής Γ.Ν. «Τζάνειο» Πειραιά και το Σύλλογο Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων για την διοργάνωση αυτής της πραγματικά άξιας εκδήλωσης αλλά πρωτίστως για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν ο καθένας από το πόστο του για την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση ,την πρόληψη και την αντιμετώπιση του διαβήτη.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ