Εφημερίδα Κοινωνική

Δήλωση Σταύρου Κασιμάτη σχετικά με την ένταξη έργων στον Προϋπολογισμό 2017 της Περιφέρειας Αττικής

 Breaking News

Δήλωση Σταύρου Κασιμάτη σχετικά με την ένταξη έργων στον Προϋπολογισμό 2017 της Περιφέρειας Αττικής
23 Νοεμβρίου 2016

Με αφορμή τον Προϋπολογισμό και το πρόγραμμα εκτελεσθέντων έργων της Περιφέρειας Αττικής του 2017, που συζητήθηκε και ψηφίστηκε την Τρίτη 22 Νοεμβρίου από το

Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης δήλωσε:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου, τον Αντιπεριφερειάχη Γιώργο Γαβρίλη και το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής για την ένταξη έργων που αφορούν στον Κορυδαλλό, στο πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής. Έργα που αντιμετωπίζουν χρόνιες και άμεσες ανάγκες της πόλης και των δημοτών.

Η απόφαση αυτή υλοποιεί τη δέσμευση της περιφερειακής αρχής και της κας Δούρου για σχεδιασμό, σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες και προτεραιότητες, με κριτήριο το όφελος της Αττικής. Για τη δημιουργία υποδομών, που καλύπτουν ουσιαστικές ανάγκες για το παρόν και το μέλλον της μεγαλύτερης περιφέρειας της χώρας.

Σηματοδοτεί δε την άριστη συνεργασία που διέπει τον πρώτο και τον δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης με κριτήριο, όχι προσωπικές σχέσεις ή συμπάθειες, αλλά την ωριμότητα των έργων που προτείνονται. Σε αυτά εντάσσονται και τα έργα του Κορυδαλλού.

Όσον αφορά στη συνεργασία μας με τον Αντιπεριφερειάρχη Αττικής τα πολλά λόγια είναι φτώχια, όπως λέει και ο λαός μας. Είναι μεγάλη τύχη και τιμή για τον Κορυδαλλό και τον Πειραιά, το γεγονός ότι στη θέση αυτή βρίσκεται ο κ. Γαβρίλης. Με το καθημερινό του ενδιαφέρον για τις ανάγκες των Δήμων, το ήθος, την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα του, προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες σε μια δύσκολη εποχή για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες».


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ