Εφημερίδα Κοινωνική

«Χάρισε ένα κράνος, σώσε μια ζωή»

 Breaking News

«Χάρισε ένα κράνος, σώσε μια ζωή»
23 Νοεμβρίου 2016

Άλλη μια ζωτικής σημασίας πρωτοβουλία αναλαμβάνει ο πολιτευτής Β΄Πειραιά Πέτρος Μαυρέας σε μια εποχή που τα θανατηφόρα και σοβαρά τροχαία ατυχήματα βρίσκονται με αυξητική τάση στην ημερήσια διάταξη.

Η ευαισθητοποίηση του Πειραιώτη επιχειρηματία για την ασφάλεια στην άσφαλτο η οποία πηγάζει από το αντικείμενο της επαγγελματικής του δραστηριότητας, τον ώθησε στη διοργάνωση μιας μεγάλης εκδήλωσης με κεντρικό σύνθημα «Χάρισε ένα κράνος, σώσε μια ζωή» .

Ειδικότερα, την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στις 6:30 το απόγευμα, στον χώρο της επιχείρησής του, επί της λεωφόρου Θηβών και Αγ. Αναργύρων 6, στον Πειραιά, έχοντας και τη στήριξη της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Σαλαμίνας, θα προσφέρει δωρεάν κράνη σε όσους συμπολίτες μας δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα αγοράσουν ( άνεργοι – χαμηλόμισθοι).

Δικαιούχοι είναι οι κάτοχοι κάρτας ανεργίας και όσοι δηλώνουν ετήσιο εισόδημα έως 7.000 ευρώ. Με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας ή της φορολογικής τους δήλωσης, του διπλώματος και της άδειας κυκλοφορίας του δικύκλου τους, θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να παραλάβουν ένα από τα κράνη που θα διατεθούν. Γιατί… το κράνος σώζει ζωές.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ