Εφημερίδα Κοινωνική

Ανέλαβαν καθήκοντα οι επιτυχόντες του διαγωνισμού ΑΣΕΠ 1998

 Breaking News

Ανέλαβαν καθήκοντα οι επιτυχόντες του διαγωνισμού ΑΣΕΠ 1998
16 Νοεμβρίου 2016

Οι τρεις πρώτοι διοικητικοί υπάλληλοι ορκίστηκαν και ανέλαβαν υπηρεσία ενώ ακόμα αναμένεται, εντός των επόμενων ημερών, να ακολουθήσουν οι επόμενοι 18, που θα στελεχώσουν την κεντρική υπηρεσία της 7ης ΥΠΕ, Κέντρα Υγείας και ΠΕΔΥ της Κρήτης.

Οι προσλήψεις των υπαλλήλων αυτών σε μόνιμες θέσεις, αφορούν τους επιτυχόντες σε γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, που πραγματοποιήθηκε το 1998.

«Πρόκειται ουσιαστικά για την αποκατάσταση μιας αδικίας που είχε συντελεστεί με την μη πρόσληψη επιτυχόντων σε γραπτό διαγωνισμό που η πολιτεία είχε προκηρύξει» αναφέρει σχετική ανακοίνωσή της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης.

Το σύνολο των ατόμων από το συγκεκριμένο διαγωνισμό, που με απόφαση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης διορίζονται, είναι 1.100 άτομα, εκ των οποίων, το μεγαλύτερο μέρος αφορά σε προσλήψεις στην υγεία. Συγκεκριμένα στις δομές Υγείας της Κρήτης (Νοσοκομεία, ΚΥ, ΠΕΔΥ ) δόθηκαν 134 θέσεις, που καλύφθηκαν από 105 άτομα των οποίων η πρόσληψη ολοκληρώνεται εντός των προσεχών ημερών.

«Οι προσλήψεις αυτές έρχονται να λύσουν σοβαρά προβλήματα έλλειψης διοικητικού προσωπικού, τα οποία είχαν συσσωρευτεί στις δομές Υγείας, εξαιτίας της ομαδικής αποχώρησης, λόγω συνταξιοδότησης του προσωπικού και των μηδενικών προσλήψεων από την έναρξη της οικονομικής κρίσης» σημειώνει ή 7η ΥΠΕ Κρήτης.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ