Εφημερίδα Κοινωνική

Πραγματοποιήθηκε η διήμερη εκδρομή του Σωματείου Περιπτερούχων «Αγία Τριάς»

 Breaking News

Πραγματοποιήθηκε η διήμερη εκδρομή του Σωματείου Περιπτερούχων «Αγία Τριάς»
12 Οκτωβρίου 2016

Το διήμερο 8-9 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη διήμερη εκδρομή που πραγματοποίησε το Σωματείο «Αγία Τριάς» στο Καρπενήσι. Η εκδρομή περιλάμβανε περιήγηση και στάσεις στα ιδιαίτερα αξιοθέατα της διαδρομής, όπως Μονή Προύσσου, Μεγάλο Χωριό, Κορυσχάδες και Υπάτη.

Το Σωματείο σε ανακοίνωση του μίλησε για την εκδρομή:

«Στην εκδρομή συμμετείχαν μέλη της Ένωσης, φίλοι και συνεργάτες που συγκεντρώθηκαν σε μια ακόμη ευκαιρία αναψυχής αλλά και επικοινωνίας.

Η απόδραση αυτή ήταν παραπάνω από αναγκαία για όλους, αφού οι δυσκολίες και η πίεση του επαγγέλματος σπάνια αφήνουν περιθώρια και ευκαιρίες ψυχαγωγίας.

Συνάδελφοι, φίλοι και συνεργάτες ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα της Ένωσης «Η Αγία Τριάς», τονώνοντας τις φιλικές και συναδελφικές σχέσεις των μελών, δίνοντας παράλληλα το μήνυμα της συναδελφικότητας και της αλληλεγγύης. Μήνυμα απαραίτητο για την ενθάρρυνση του Σωματείου στους αγώνες που δίνει καθημερινά για τον κλάδο και τους επαγγελματίες.

Η Ένωση ευχαριστεί τόσο τους συναδέλφους που συμμετείχαν, όσο και τους χορηγούς – υποστηρικτές που συνέβαλαν στην επιτυχή πραγματοποίηση της εκδρομής».

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ