Εφημερίδα Κοινωνική

Περικοπές 4000 θέσεων εργασίας σχεδιάζει η HP για τα επόμενα τρία χρόνια

 Breaking News

Περικοπές 4000 θέσεων εργασίας σχεδιάζει η HP για τα επόμενα τρία χρόνια
17 Οκτωβρίου 2016

Στην περικοπή 3.000 με 4.000 θέσεων εργασίας σκοπεύει να προχωρήσει η εταιρεία HP Inc. μέσα στα επόμενα 3 χρόνια, αφού σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε πρόσφατα αντιμετωπίζει δυσκολίες στις πωλήσεις προϊόντων όπως οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και οι εκτυπωτές.

Οι περικοπές αυτές προστίθενται στις 3.000 θέσεις εργασίας που η εταιρεία είχε ανακοινώσει ότι πρόκειται να περικόψει το τρέχον οικονομικό έτος. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα Phys.org επικαλούμενη δηλώσεις εκπροσώπου της εταιρείας, η HP απασχολεί παγκοσμίως περίπου 50.000 υπαλλήλους.

Το τελευταίο διάστημα η HP αντιμετωπίζει δυσκολίες στην πώληση προσωπικών υπολογιστών και εκτυπωτών, καθώς ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να χρησιμοποιούν τα «έξυπνα» κινητά τους τηλέφωνα για εργασίες που θα έκαναν σε ένα PC και να αποθηκεύουν έγγραφα και φωτογραφίες στο Διαδίκτυο.

Όπως δήλωσε στο Phys.org ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ντιόν Γουέισλερ, ευελπιστεί πως σύντομα θα καταφέρει να ανεβάσει τις πωλήσεις στους high-end υπολογιστές, τους εκτυπωτές γραφείου και τα μηχανήματα τρισδιάστατης εκτύπωσης.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ