Εφημερίδα Κοινωνική

Παραλήρημα και ουρές για τον «Κεμάλ» του «Καρά Σεβντά» στην Αθήνα (φωτο)

 Breaking News

Παραλήρημα και ουρές για τον «Κεμάλ» του «Καρά Σεβντά» στην Αθήνα (φωτο)
13 Οκτωβρίου 2016

Ο Τούρκος ηθοποιός βρέθηκε στο γκαλά έναρξης της διοργάνωσης Turkish Film Days στο Ιδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης», κάνοντας το κοινό που ήταν έξω από το κτίριο να παραληρεί, θέλοντας μια φωτογραφία ή ένα αυτόγραφό του.

kemal-athina-1

Νωρίτερα, ο ηθοποιός επισκέφτηκε την Ακρόπολη, «ανεβάζοντας» σχετικές φωτογραφίες στο Instagram. Τα likes και τα σχόλια «έπεσαν» βροχή με τις θαυμάστριές του να τρελαίνονται από την ομορφιά του.

kemal-athina-2

Πλαισιωμένος από τον πρεσβευτή της Τουρκίας Κερίμ Ουράς και τη μορφωτική ακόλουθο της πρεσβείας, Ασλί Ακσοuνγκιούρ, ο δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε πως «απορώ κι εγώ ο ίδιος γιατί άργησα τόσο να επισκεφτώ την χώρα σας. Είμαστε γείτονες λαοί κι εσείς γεμάτοι ενέργεια και δυναμισμό. Αισθάνομαι ότι είμαστε αδέλφια και γι’ αυτό σας αφιερώνω τον τίτλο της ταινίας όπου πρωταγωνιστώ: «Ο αδερφός μου» είπε ο Μπουράκ Οτζιβίτ.

kema-2

Σε ερώτηση για την απήχηση που έχουν στην Τουρκία οι ταινίες που γνωρίζουμε στην Ευρώπη και τα Φεστιβάλ (π.χ. του Nουρί Μπίλγκε Τσεϊλάν), απάντησε ότι δεν διαχωρίζει τις ταινίες ανάλογα με τα εισιτήρια που κόβουν, «αλλά με την δύναμη του συναισθήματος που μεταδίδουν στον θεατή».

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ