Εφημερίδα Κοινωνική

ΟΛΠ: Υποδοχή του νεότευκτου κρουαζιερόπλοιου «Seven Seas Explorer»

 Breaking News

ΟΛΠ: Υποδοχή του νεότευκτου κρουαζιερόπλοιου «Seven Seas Explorer»
12 Οκτωβρίου 2016

Την Τετάρτη 12/10/2016 στελέχη της Διοίκησης του ΟΛΠ Α.Ε. υποδέχθηκαν το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο «Seven Seas Explorer» και επέδωσαν τιμητική πλακέτα στον Ιταλό πλοίαρχο Vasta Rosario Giovanni και βιβλία για τη βιβλιοθήκη του πλοίου.

Το κρουαζιερόπλοιο μήκους 224 μέτρων με συνολικό αριθμό 750 επιβατών και 650 άτομα πλήρωμα, κατασκευάστηκε τον Ιούλιο του 2016 και πραγματοποιεί το φετινό καλοκαίρι κρουαζιέρες στο Αιγαίο. Να σημειωθεί ότι και τον Οκτώβριο συνεχίζονται με τον ίδιο αυξητικό ρυθμό όπως από την αρχή της χρονιάς (15-20%) οι προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων στον Πειραιά, ο οποίος είναι ένα φιλόξενο και ασφαλές λιμάνι στην ανατ. Μεσόγειο.

Στην φωτογραφία από αριστερά προς δεξιά είναι: ο κ. Κ. Λεοντάρας, Λιμενάρχης Πειραιά, ο κ. Ι. Θεοτοκάς, Γ.Γ. Υπουργείου Ναυτιλίας, ο κ. Ι. Μώραλης, Δήμαρχος Πειραιά, ο πλοίαρχος Vasta Rosario Giovanni, ο κ. Δ. Μπέκος, Διευθυντής πρακτορείου Destination Services Greece, ο κ. Θ. Τσίτουρας, Δ/ντής Εξυπηρέτησης Πλοίων & Επιβατών ΟΛΠ Α.Ε. και ο κ. Δ. Σπύρου, Δ/ντής Διοίκησης ΟΛΠ ΑΕ.  


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ