Εφημερίδα Κοινωνική

Μώραλης: «Πολύ σημαντικός για τα μεγάλα κρουαζιερόπλοια ο νέος προβλήτας Πειραιά»

 Breaking News

Μώραλης:  «Πολύ σημαντικός για τα μεγάλα κρουαζιερόπλοια ο νέος προβλήτας Πειραιά»
04 Οκτωβρίου 2016

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο οποίος παραβρέθηκε στα εγκαίνια του νέου προβλήτα κρουαζιέρας Αγίου Νικολάου στο λιμάνι του Πειραιά, σε δηλώσεις του τόνισε πως «όλες οι επενδύσεις που γίνονται στο λιμάνι του Πειραιά, έχουν θετικό πρόσημο για την πόλη του Πειραιά».

«Ο νέος προβλήτας για μεγάλα κρουαζιερόπλοια είναι πολύ σημαντικός», είπε ο Γιάννης Μώραλης και ενώ παρά τις διαφορετικές απόψεις που υπάρχουν σχετικά με την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού, ο ίδιος δηλώνει αισιόδοξος για το μέλλον.

Αναφερόμενος στους νέους επενδυτές του λιμανιού και την μεγάλη εμπειρία τους στη διαχείριση των λιμανιών, ο δήμαρχος Πειραιά κατ’ αρχήν πιστεύει τους στόχους των επενδυτών που θέλουν να μετατρέψουν τον Πειραιά σε μαργαριτάρι της Μεσογείου, ωστόσο, όπως χαρακτηριστικά λέει, η ανάπτυξη του λιμανιού θα πρέπει να συμβαδίζει με την ανάπτυξη της πόλης και των δημοτών.

Τον προβλήτα εγκαινίασαν η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και ο πρόεδρος της China Cosco Shipping Corporation Limited Captain Xu Lirong, ενώ μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο διευθύνων σύμβουλος Captain Fu Chengqiu και το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς Α.Ε.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ