Εφημερίδα Κοινωνική

Με συναυλία ξεκινάει τη νέα χρονιά το Δημοτικό Ωδείο Κορυδαλλού (φωτο)

 Breaking News

Με συναυλία ξεκινάει τη νέα χρονιά το Δημοτικό Ωδείο Κορυδαλλού (φωτο)
13 Οκτωβρίου 2016

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 7:00 μ.μ., το Δημοτικό Ωδείο Κορυδαλλού διοργανώνει την πρώτη του συναυλία για τη νέα χρονιά παρουσιάζοντας στο κοινό ένα πλούσιο πρόγραμμα έργων έργων από την προκλασική ως τη σύγχρονη εποχή.

Συμμετέχουν μαθητές των τάξεων του βιολιού, της κιθάρας, το Σύνολο Κιθαριστών υπό τη διεύθυνση του Νίκου Χατζηελευθερίου και το Σύνολο Παραδοσιακών Οργάνων με διεύθυνση του Μιράν Τσαλικιάν. Ο νέος πτυχιούχος κιθαριστής του Ωδείου Μαξ Παυλάκης θα παρουσιάσει επίσης τη σύνθεσή του «Mind extract».

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Λίγα λόγια για το Ωδείο:

Στόχοι του Ωδείου είναι η ποιότητα καθώς και η χαρά της συμμετοχής στον κόσμο της μουσικής, αλλά και η προσφορά μουσικών σπουδών με υψηλή ποιότητα και ευρύ φάσμα επιλογών. Υπάγεται στον Οργανισμό Άθλησης και Πολιτισμού Δήμου Κορυδαλλού. Ως αναγνωρισμένο από το κράτος Ωδείο παρέχει τίτλους σπουδών (πτυχία και διπλώματα) και πιστοποίηση σπουδών. Όπως πάντοτε, διδάσκουν γνωστοί και καταξιωμένοι καθηγητές, εξαίρετοι μουσικοί με μεγάλη εκπαιδευτική προσφορά και καλλιτεχνική δραστηριότητα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διδάσκονται όλα τα είδη οργάνων – έγχορδα, πνευστά, κρουστά, πιάνο και πληκτροφόρα – τραγούδι, θεωρητικά, μουσικά σύνολα, μοντέρνα όργανα και σύνολα, παραδοσιακά όργανα, μουσικοκινητική αγωγή (για μικρά παιδιά).

Δείτε την φωτογραφία:

afisa


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ