Εφημερίδα Κοινωνική

Κατερίνα Λάσπα – Νεκτάριος Νικολόπουλος: Έκαναν αγωγή για το νησί τους, στο Δήμο Βούλας – Γιατί διεκδικούν 600 χιλιάδες ευρώ!

 Breaking News

Κατερίνα Λάσπα – Νεκτάριος Νικολόπουλος: Έκαναν αγωγή για το νησί τους, στο Δήμο Βούλας – Γιατί διεκδικούν 600 χιλιάδες ευρώ!
06 Οκτωβρίου 2016

Η Κατερίνα Λάσπα και ο σύζυγός της Νεκτάριος Νικολόπουλος, με αγωγή που έκαναν στο Δήμαρχο Βούλας Βουλιαγμένης, διεκδικούν το ποσό των 600.000 ευρώ!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Freddo, η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, κατηγορούν τον δήμαρχο για συκοφαντική δυσφήμιση που βλάπτει την τιμή και την υπόληψή τους. Ο λόγος είναι ο «μιντιακός» πόλεμος που έχει ανοίξει ο δήμαρχος για το νησί Υδρούσα, το οποίο και τους ανήκει όπως υποστηρίζει το ζευγάρι και ο συνέταιρός τους Κωνσταντίνος Σελίμης.

Η εφημερίδα δημοσιεύει σήμερα την 23σέλιδη αγωγή η οποία περιέχει δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης του δημάρχου για τον νησί που συκοφαντούν το ζευγάρι.

«Ο δήμαρχος μας εμφάνισε ως κοινούς απατεώνες είπε πολλά ψέματα στο δημοσιογράφο που του πήρε συνέντευξη, αποκρύπτοντας σημαντικά στοιχεία του φακέλου, προκειμένου να δώσει εντύπωση στο κοινό, ότι είμαστε τυχάρπαστοι εγκληματίες και όχι σοβαροί και τίμιοι επιχειρηματίες» αναφέρει το ζευγάρι.

Πηγή: tlife.gr

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ