Εφημερίδα Κοινωνική

Υπόθεση Μπεν: Κατεδάφισαν το δωμάτιο της αγροικίας από όπου χάθηκε το παιδί

 Breaking News

Υπόθεση Μπεν: Κατεδάφισαν το δωμάτιο της αγροικίας από όπου χάθηκε το παιδί
04 Οκτωβρίου 2016

Στην κατεδάφιση του δωματίου, που χτίστηκε μετά την εξαφάνιση του μικρού Μπεν, προχώρησαν σήμερα το μεσημέρι οι βρετανικές αρχές, οι οποίες συνεχίζουν με γοργούς ρυθμούς την έρευνα στον οικόπεδο στην Κω.

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού έδωσαν τελικά χθες το «πράσινο φως» στις αρχές ώστε να προχωρήσουν σήμερα στην κατεδάφιση αν και όπως παραδέχτηκε ο επικεφαλής της έρευνας Τζον Κάζινς, ήταν μια δύσκολη απόφαση γι” αυτούς.

«Η οικογένεια είναι σαφώς αναστατωμένη με αυτό που κάνουμε. Είναι πολύ ευγενικοί συμφώνησαν να μας επιτρέψουν να (κατεδαφίσουμε την επέκταση) και είμαι εξαιρετικά ευγνώμων για αυτό. Είναι σαφές ότι είναι μια οδυνηρή στιγμή για αυτούς. Εδώ μεγάλωσαν πολλές γενιές, συμπεριλαμβανομένης της τρέχουσας γενιάς, γεννήθηκε και μεγάλωσε εδώ και πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευαισθησία» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την Mirror η μπουλντόζα χρειάστηκε μόλις 25 λεπτά για να γκρεμίσει το πρόσθετο αυτό δωμάτιο, προκαλώντας μάλιστα κάποιες ζημιές στην κύρια αγροικία, οι οποίες ωστόσο θα επιδιορθωθούν.

Ο Τζον Κάζινς εκτιμά ότι στο έδαφος κάτω από αυτό το δωμάτιο ίσως να υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου της εξαφάνισης του μικρού Μπεν, που χάθηκε πριν από 25 χρόνια.

Από την πλευρά της η μητέρα του Μπεν έχει δηλώσει επανειλημμένα πως «είναι προετοιμασμένη για το χειρότερο» και ενημερώνεται καθημερινώς για την πορεία των ερευνών.

benkatedafisi

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ