Εφημερίδα Κοινωνική

Εξαπάτηση με βότανα – μαντζούνια και διάβασμα ευχών στα Τρίκαλα

 Breaking News

Εξαπάτηση με βότανα – μαντζούνια και διάβασμα ευχών στα Τρίκαλα
16 Οκτωβρίου 2016

Στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων δύο γυναίκες, ηλικίας 62 και 37 ετών, κατηγορούμενες για απάτη, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για το ίδιο αδίκημα σε βάρος δύο ανδρών συνεργών τους, ηλικίας 39 και 37 ετών.

Όπως αναφέρεται από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, οι δύο άνδρες στο πλαίσιο γνωριμίας με 62χρονη και εκμεταλλευόμενοι την ευάλωτη συναισθηματική της κατάσταση λόγω ασθένειας συγγενικού της προσώπου, προσφέρθηκαν να τη φέρουν σε επαφή με άτομα που δήθεν είχαν την ικανότητα πλήρους θεραπείας της ασθένειας.

Μετά από συμφωνημένη συνάντηση, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, οι δύο συλληφθείσες μετέβησαν στην οικία της 62χρονης, στην οποία βρισκόταν και η 45χρονη κόρη της, όπου με τη μέθοδο της μαγγανείας, τη χρήση βοτάνων – μαντζουνιών και το διάβασμα ευχών, κατάφεραν να αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ.

Οι δύο γυναίκες έπεισαν μητέρα και κόρη ότι έπρεπε να καταβάλουν επιπλέον το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ σε δεύτερη συνάντηση που θα πραγματοποιούνταν μεταξύ τους.

Ενεδρεύοντες αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες, συνέλαβαν την 62χρονη και την 37χρονη στο πλαίσιο της συνάντησης.

Στην κατοχή των δύο γυναικών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αντικείμενα που χρησιμοποίησαν προς τέλεση της απάτης, το χρηματικό ποσό των 545 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ