Εφημερίδα Κοινωνική

“ENNIO” Το ζωντανό «καρτούν» με τα 100 πρόσωπα by ENNIO MARCHETTO

 Breaking News

“ENNIO”  Το ζωντανό «καρτούν» με τα 100 πρόσωπα by ENNIO MARCHETTO
24 Οκτωβρίου 2016

Ennio Marchetto. Ένα όνομα-100 πρόσωπα. Ζωντανό «καρτούν» τον φωνάζει το άπαν σύμπαν. Ο Ennio Marchetto ξανάρχεται στη χώρα μας, σε χριστουγεννιάτικο κλίμα (αυτή τη φορά) και με κάθε προοπτική να δεκαπλασιάσει τους θαυμαστές του.

1

Δεν τον προλαβαίνεις, λέμε! Ούτε αυτόν, ούτε τα εκατοντάδες πρόσωπά του. Ένα διαρκές «ουάου» ή μια ηχρή σιωπή θαυμασμού από ένα κοινό που παραληρεί, όταν βλέπει να πιάνει ψιλοκουβέντα η σέξι Μονρόε με την ακούραστη Mona Lisa, ή η Ελισσάβετ της Αγγλίαςνα χτυπιέται υπό το ρεσιτάλ των Tina Turner, Eminen ή Freddie Mercury. Τη Beyonce με τον Elton Johnτους έχει πετύχει ποτέ παπαράτσι αγκαζέ; Η Amy Winehouse εθεάθη να πίνει καπουτσίνο με τον Πάπα! Ναι, με τον Πάπα. Όλα αυτά τα εξωπραγματικά μόνο οι υπερδυνάμεις του Ennio Marchetto τα κάνουν πραγματικά. Η Madonna δεν πιστεύει στα μάτια της. Οι δε Φρανκ Σινάτρακαι Lady Gaga, πριν μοιραστούν το ίδιο μικρόφωνο, μοιράζουν αφειδώς αυτόγραφα. Χαμός!

2

Ο Βενετός performer ξεκίνησε την καριέρα του ως ζωγράφος. Αναμενόμενο. Δεν μπορούσε να ελέγξει τη φαντασία του κι έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μιμική, όταν είδε σε ένα όραμα μια χάρτινη Μέριλιν Μονρόενα πλησιάζει, πετώντας, προς το μέρος του. Τι παιδί!

Όπως κι έγινε κι από τότε το όνομά του πάει ασορτί με διακρίσεις και βραβεία. Έχεικερδίσειβραβείο “WINNER OF CANNES BEST SHOW , PERFORMANCE D’ ACTEUR”, “WINNER OF THE GOLDEN LION, VENICE ENTERTAINMENT FESTIVAL”. Οι υποψηφιότητές του για βράβευση δε σταματούν ποτέ.

Αστείρευτο γέλιο, δεξιοτεχνία, φαντασία. Δεν μένει ούτε ένας θεατής ανεπηρέαστος. Δεν υπάρχει ούτε ένας θεατής που να προφέρει το όνομα «Ennio Marchetto» χωρίς θαυμαστικά και χιλιάδες επιφωνήματα. Σεχιλιάδεςγλώσσες.

Directed and Designed by Ennio Marchetto and Sosthen Hennekam

Για 2 μόνο εμφανίσεις στο PASSPORT Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 21:30 & Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 20:00 .

Παραγωγή: Pacific World Greece & Robin 4 Arts in association with Glynis Henderson productions

Passport : Κεραμεικού 58& Μαραθώνος | 2105222203 |

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ