Εφημερίδα Κοινωνική

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς: Διαγωνισμός Φωτογραφίας «Μια ματιά στην Αγορά του Πειραιά»

 Breaking News

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς: Διαγωνισμός Φωτογραφίας «Μια ματιά στην Αγορά του Πειραιά»
11 Οκτωβρίου 2016

Με θέμα «Μια ματιά στην Αγορά του Πειραιά» διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς έναν Διαγωνισμό Φωτογραφίας, σε μια προσπάθεια ανάδειξης της ιστορίας της Αγοράς του Πειραιά.

Σε ανακοίνωση του για τον Διαγωνισμό Φωτογραφίας ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς δήλωσε:

«Στο διαγωνισμό, σκοπός του οποίου είναι η ενθάρρυνση της συμμετοχής νέων σε τέτοιου είδους σημαντικές εκδηλώσεις με πολιτιστικό ενδιαφέρον και παράλληλα η ανάδειξη του έντονου εμπορικού χαρακτήρα της πόλης μας, δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές Λυκείου, σπουδαστές και φοιτητές Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων του Πειραιά, συμπεριλαμβανομένου του ΤΕΙ Πειραιά και της Σχολής Καλών Τεχνών.

Σε αυτό το πλαίσιο, σας προσκαλούμε, να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας για την ανάδειξη και βράβευση των καλύτερων ως προς το θέμα και την εκτέλεση φωτογραφιών, που μπορούν να απεικονίζουν καταστήματα, καταστηματάρχες, καταναλωτές, βιτρίνες, εμπορικούς δρόμους, λιμάνι, νόμιμα εκτιθέμενα εμπορεύματα κ.λπ. μόνο από την Αγορά του Πειραιά και με βασικό σκοπό την προβολή και την ανάδειξή της, μέσα από την καταγραφή της σημερινής πραγματικότητας.

Για τη συμμετοχή σας, απαιτούνται μέχρι δυο έγχρωμες ή ασπρόμαυρες (ή 1 +1) πρωτο δημοσιευόμενες εκτυπωμένες φωτογραφίες διαστάσεων 20Χ30 και σε ψηφιακή μορφή υψηλής ανάλυσης, οι οποίες θα παραδίδονται από 7 έως και 15 Νοεμβρίου 2016 και ώρες 9.00-16.00, μαζί με τη συμπληρωμένη δήλωση συμμετοχής, στον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιώς (Λουδοβίκου 1-Μεγ. ΕΒΕΠ, Πλ. Οδησσού, Τ.Κ. 18531 Πειραιάς, 4ος όροφος, τηλ. 210 4176318).

Οι τρεις πρώτες φωτογραφίες θα αναδειχθούν από αξιολόγηση πενταμελούς επιτροπής, ενώ τα βραβεία των νικητών θα είναι 1o Βραβείο: 800€, 2ο Βραβείο: 500€ και 3º Βραβείο: 300€. Επίσης, θα απονεμηθούν 1ος, 2ος και 3ος έπαινος, καθώς και αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους διαγωνιζόμενους.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά και η βράβευσή τους θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί, ενώ οι φωτογραφίες θα εκτεθούν σε χώρο του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς.

Αν υπάρχουν κάποιες απορίες σχετικά με το διαγωνισμό, μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία του ΕΣΠ (210 4176318) ή να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα ([email protected])».

Σημείωση: Από το διαγωνισμό εξαιρούνται οι επαγγελματίες φωτογράφοι.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ