Εφημερίδα Κοινωνική

Στο «Santorini Experience 2016» ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης (βιντεο)

 Breaking News

Στο «Santorini Experience 2016» ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης (βιντεο)
20 Σεπτεμβρίου 2016

Το Santorini Experience 2016 θα πραγματοποιηθεί σε λιγότερο από ένα μήνα και συγκεκριμένα το διάστημα 7-9 Οκτωβρίου. To «Santorini Experience» αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Θήρας τoυ Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) και του Ομίλου της Active Media και διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ), η οποία θα εκπροσωπηθεί μέσω του προέδρου της κ. Δημήτρη Διαθεσόπουλου.

Ένα μέρος των εσόδων του «Santorini Experience» θα δοθεί στο Give&Fund που έχει δημιουργηθεί για την υποστήριξη του αγώνα αποκατάστασης της αθλήτριας Μαρίας Σαμπανίδου, η οποία έχει υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο με συνέπεια να είναι πλέον παράλυτη από τη μια μεριά και να βρίσκεται σε μερική αφασία.

Οποιοσδήποτε το επιθυμεί μπορεί να υποστηρίξει τη Μαρία Σαμπανίδου μέσω της ακόλουθης σελίδας: http://www.giveandfund.com/giveandfund/project/Ironsamba

sampa

Ο Σπύρος Γιαννιώτης, Αργυρός Ολυμπιονίκης & Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, θα βρεθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στη Σαντορίνη στο πλαίσιο του Santorini Experience 2016. Μαζί του θα δώσουν το «παρών» σπουδαία ονόματα της Εθνικής μας ομάδας κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης όπως η Κέλλυ Αραούζου, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Αντώνης Φωκαΐδης, ο Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής Γιώργος Αρνιακός και ο Πρωταθλητής Δημήτρης Νέγρης.

Η Blue Star Ferries τις ημέρες της διοργάνωσης προσφέρει 50% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Οι ενδιαφερόμενοι, αφού ολοκληρώσουν την εγγραφή τους στο Santorini Experience 2016, θα πρέπει να επικοινωνήσουν για τις κρατήσεις τους με το πρακτορείο GELASAKIS STC, στον Πειραιά, στο 210 4222440. Η έκπτωση ισχύει και για τα οχήματα των συμμετεχόντων αλλά μόνο αν έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους, ώστε να μπορέσει η διοργάνωση να ενημερώσει το πρακτορείο. Το κάθε άτομο που έχει ολοκληρώσει την εγγραφή του δικαιούται την ίδια έκπτωση και για 3 επιπλέον άτομα (εφόσον είναι συνοδοί του) ή για 4 άτομα (αν αποτελούν οικογένειά του). Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παραλαμβάνουν τα εισιτήριά τους τουλάχιστον δύο ημέρες πριν την αναχώρησή τους. Σημαντικό είναι επίσης, να σημειωθεί ότι η έκπτωση παρέχεται αναλόγως διαθεσιμότητας (με βάση την πληρότητα και τα διαθέσιμα εισιτήρια) και ισχύει για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν τις ημέρες της διοργάνωσης.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικές τις παροχές και τις προσφορές από τους χορηγούς της διοργάνωσης στο ακόλουθο link: http://santorini-experience.com/event_offers.html

Το τρέξιμο και η κολύμβηση έχουν την τιμητική τους για ακόμα μια χρονιά στο «Santorini Experience». Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016, επαγγελματίες και ερασιτέχνες δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν με την εκκίνηση των διαδρομών των 10 χλμ και 15 χλμ να δίνεται στις 08:15 το πρωί και την εκκίνηση των 5 χλμ στις 11:00. Όλες οι διαδρομές ξεκινούν από το εργοστάσιο αφαλάτωσης στην Οία.

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2019, οι επαγγελματίες και ερασιτέχνες κολυμβητές θα μπορέσουν να νιώσουν την εκρηκτική ατμόσφαιρα του ηφαιστείου με την επιβλητική θέα του νησιού μπροστά τους. Η εκκίνηση της κολυμβητικής διαδρομής του 1.5 μιλίου (2.4 χλμ) του «Santorini Experience», θα γίνει στις 10:00 το πρωί από το ηφαίστειο, με τερματισμό το παλιό λιμάνι των Φηρών.

Οι εγγραφές στην κολύμβηση και το τρέξιμο συνεχίζονται έως και τις 30 Σεπτεμβρίου στο ακόλουθο link: http://activemedia.com.gr/product/santorini-experience-2/ ή εναλλακτικά στο κατάστημα του χορηγού της διοργάνωσης Alafouzos Sport στα Φηρά.

Από την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου έως και το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016, οι συμμετέχοντες αθλητές θα μπορούν να παραλαμβάνουν τους αριθμούς τους από το κατάστημα Alafouzos Sport (ώρες καταστήματος: 09:00-21:00). Εναλλακτικά, οι συμμετέχοντες στο τρέξιμο θα μπορούν να παραλάβουν τους αριθμούς μία ώρα πριν την εκκίνηση της διαδρομής τους το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, από το εργοστάσιο αφαλάτωσης στην Οία και οι συμμετέχοντες στην κολύμβηση μία ώρα πριν την εκκίνηση της δικής τους διαδρομής την Κυριακή 9 Οκτωβρίου από το παλιό λιμάνι των Φηρών.

To «Santorini Experience» θα λάβει την διεθνή προβολή, του τηλεοπτικού δικτύου FOX Sports της FOX Networks Group, που συμμετέχει στην φετινή διοργάνωση ως Official Broadcaster.

Δείτε το βίντεο:


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ