Εφημερίδα Κοινωνική

Σε εξέλιξη ακόμη η δημοπρασία της τέταρτης άδειας – 60 ώρες «μέσα» οι καναλάρχες για τις άδειες!

 Breaking News

Σε εξέλιξη ακόμη η δημοπρασία της τέταρτης άδειας – 60 ώρες «μέσα» οι καναλάρχες για τις άδειες!
01 Σεπτεμβρίου 2016

Έπειτα από δέκα ώρες ανελέητης μάχης μεταξύ των πέντε υποψηφίων που έχουν απομείνει, η δημοπράτηση της τέταρτης και τελευταίας τηλεοπτικής άδειας, εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη και παραμένει ακόμη άγνωστο πότε θα τελειώσει.

“Η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά” διαβεβαιώνουν αρμόδιες κυβερνητικές πηγές, διαψεύδοντας τις φήμες και τα σενάρια που έχουν εμφανιστεί τις τελευταίες ώρες και υποστηρίζουν πως έχουν εμφανιστεί επιπλοκές στην δημοπρασία και νέες ενστάσεις, κυρίως από τα επιχειρηματικά σχήματα που βλέπουν οτι χάνουν το παιχνίδι.

Απλώς οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό, διέκοψαν για λίγο γύρω στις πέντε το απόγευμα για να γευματίσουν και επέστρεψαν στην διαδικασία, συνεχίζοντας την υποβολή προσφορών έως και αυτήν την ώρα.

Φαίνεται όμως, οτι έπειτα από 58 ώρες συνεχούς αναμέτρησης των υποψηφίων, οι επίδοξοι καναλάρχες θα “νυχτώσουν” για τρίτη μέρα, στο κτίριο-φρούριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, χωρίς πια να αποκλείεται να τους πιάσει και πάλι το ξημέρωμα.

Μέχρι τώρα, κάθε δημοπρασία διάρκεσε πάνω από δέκα ώρες, με τον πρώτο γύρο να ξεκινά το πρωί της Τρίτης και να ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας, έπειτα από μια μάχη οκτώ υποψηφίων και δεκαπέντε ωρών!


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ