Εφημερίδα Κοινωνική

Κτίριο ιδιοκτησίας του ΝΑΤ στον Οίκο του Ναύτου για 20 χρόνια

 Breaking News

Κτίριο ιδιοκτησίας του ΝΑΤ στον Οίκο του Ναύτου για 20 χρόνια
14 Σεπτεμβρίου 2016

Την έγκριση παραχώρησης χρήσης στον Οίκο του Ναύτου του ακίνητου ιδιοκτησίας του ΝΑΤ επί των οδών Κ. Παλαιολόγου και Καραΐσκου στην Τερψιθέα για τη στέγαση των κεντρικών του υπηρεσιών υπέγραψε ο ΥΝΑ Θ. Δρίτσας, σύμφωνα με απόφαση που δημοσιεύεται ΦΕΚ.

Συγκεκριμένα, σ το ΦΕΚ αναφέρονται τα εξής: «Εγκρίνουμε την αριθμ. 1/18.2.2016 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του NAT, για παραχώρηση στον Οίκο Ναύτου της χρήσης του κτιρίου ιδιοκτησίας του επί των οδών Κ. Παλαιολόγου 15 και Καραΐσκου στον Πειραιά για τη στέγαση των κεντρικών του υπηρεσιών, με τους εξής όρους: Η παραχώρηση θα γίνει, για είκοσι (20) χρόνια, με ετήσιο μίσθωμα 30.000,00 €.

Ο ΟΙΚΟΣ ΝΑΥΤΟΥ θα μεριμνήσει για την έκδοση οποιασδήποτε άδειας τυχόν απαιτηθεί για τη λειτουργία των υπηρεσιών του. Ο ΟΙΚΟΣ ΝΑΥΤΟΥ θα αναλάβει την υποχρέωση να συντηρεί τους χώρους του κτιρίου. Επιμέρους λεπτομέρειες και οι ειδικότεροι όροι της εφαρμογής που αφορούν στην παραχώρηση χρήσης των ως άνω αναφερομένων θα περιλαμβάνονται στη σχετική σύμβαση μίσθωσης που θα υπογραφεί μεταξύ του NAT και του ΟΙΚΟΥ ΝΑΥΤΟΥ, το κείμενο της οποίας θα εγκριθεί από το Δ.Σ. του NAT.»

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ