Εφημερίδα Κοινωνική

Γιάννης Μαστρονικόλας «Βάλτε κυλικεία σε πλατείες και παιδικές χαρές που σημειώνονται βανδαλισμοί»

 Breaking News

Γιάννης Μαστρονικόλας «Βάλτε κυλικεία σε πλατείες και παιδικές χαρές που σημειώνονται βανδαλισμοί»
06 Σεπτεμβρίου 2016

Μια σημαντική πρόταση έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Γιάννης Μαστρονικόλας κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. Μιλώντας για τους βανδαλισμούς που παρατηρούνται σε παιδικές χαρές και πλατείες και εστιάζοντας το πρόβλημα στην πλατεία Καρπάθου, πρότεινε στον δήμαρχο Γ. Μώραλη, να βρει νομική φόρμουλα ώστε να μπορέσουν να μπουν στα σημεία αυτά κυλικεία.

Έτσι, όπως είπε, σίγουρα θα υπάρχει ένας τουλάχιστον άνθρωπος που θα έχει την επίβλεψη του χώρου, δεδομένου ότι ο δήμος ούτε έχει υπαλλήλους να φυλάνε παιδικές χαρές και πλατείες, ούτε μπορεί να πάρει ιδιωτική εταιρεία security (εφόσον υπάρχει κωδικός στο οργανόγραμμα του Δήμου για προσωπικό φύλαξης). Επιπλέον, σε αυτή τη λογική, ο Γιάννης Μαστρονικόλας πρότεινε σε κάποιες από αυτές τις πλατείες να ανοίξει συζήτηση για επέκταση παιδοτόπων.

Τέλος, ζήτησε από την Αστυνομία Πειραιά να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην πλατεία Καρπάθου και να αυξήσει τις περιπολίες της στο σημείο γιατί ενδεχομένως, όπως είπε, να γίνεται εκεί μέχρι και… «deal» ναρκωτικών.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ