Εφημερίδα Κοινωνική

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα μαστροπείας στην Καλαμάτα

 Breaking News

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα μαστροπείας στην Καλαμάτα
04 Σεπτεμβρίου 2016

Μεγάλο κύκλωμα μαστροπείας που είχε στηθεί στην πόλη της Καλαμάτας με τη συμμετοχή τουλάχιστον έξι γυναικών, εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια. Ως επικεφαλής της «επιχείρησης» φέρονται δύο Έλληνες ηλικίας 50 και 51 ετών.

Όπως έγινε γνωστό, το Σάββατο συνελήφθησαν οι δύο άνδρες που φέρονται να είχαν οργανώσει το κύκλωμα μαστροπείας στην πόλη της Μεσσηνίας, στο οποίο συμμετείχαν έξι γυναίκες, οι πέντε από την Αλβανία, ηλικίας 18, 22, 25, 29 και 33 και η μία από την Τσεχία, ηλικίας 30 ετών.

Ο αρχηγός φέρεται να ήταν ο 51χρονος Έλληνας, με συνεργό του τοη 50χρονο, οι οποίοι συνελήφθησαν επ” αυτοφόρω, όταν επιχείρησαν να προωθήσουν έναντι αμοιβής την 29χρονη Αλβανίδα. Οι γυναίκες που εντοπίστηκαν μέσα στον οίκο, δεν είχαν το απαιτούμενο πιστοποιητικό υγείας και βέβαια τη σχετική άδεια για την άσκηση του επαγγέλματος.

Από την έρευνα βρέθηκαν ιδιόχειρες σημειώσεις, τις οποίες θα αξιοποιήσει το αρμόδιο τμήμα της αστυνομίας και το ποσό των 905 ευρώ, τα οποία και κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ σε βάρος της 29χρονης, σχηματίστηκε και δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας «Περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων».


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ