Εφημερίδα Κοινωνική

Επίθεση Ζήση Γρηγορίου στην ΕΠΟ

 Breaking News

Επίθεση Ζήση Γρηγορίου στην ΕΠΟ
15 Σεπτεμβρίου 2016

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας, Ζήσης Γρηγορίου, έκανε επίθεση στην ΕΠΟ ο οποίος υπογραμμίζει ότι έχουν μετατρέψει την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας σε… «Χατζηαβάτη»!

Αναλυτικά η δήλωσή του, την οποία έκανε κυρίως για να υπερασπιστεί τον Βακάλη, πρόεδρο της ΕΠΣ, Σάμου, καθώς αμφότεροι στηρίζουν την παράταξη Γραμμένου:

«Ύστερα από την ανυπόγραφη, ως συνήθως, ανακοίνωση της ΕΠΟ εχθές με ευθείες προσβολές εναντίον του συναδέλφου προέδρου της ΕΠΣ Σάμου Ν. Βακάλη, νιώθω την ανάγκη να πω τα εξής:

Είναι ανεπίτρεπτο να χρησιμοποιείται η ιστοσελίδα της ΕΠΟ ως άλλος… «Χατζηαβάτης» για την εξυπηρέτηση των σκοπών κάποιων ελάχιστων. Είναι βέβαιο ότι για τα ολισθήματα αυτά υπάρχουν υπευθυνοανεύθυνοι οι οποίοι πρέπει να κληθούν να λογοδοτήσουν.

Ελπίζω η παρούσα ανακοίνωση να μην τελεί εν γνώσει της Ε.Ε., καθόσον ανακοινώσεις αναλόγου ύφους και ήθους δεν περιποιούν τιμή στη μεγαλύτερη ομοσπονδία της χώρας, προσβάλει δε, το σύνολο των μελών της.

Καταληκτικά, στην ευκταία περίπτωση αγνοίας από μέρους της των ανωτέρω, επιτακτική ανάγκη αποτελεί η άμεση εξεύρεση του υπαιτίου συντάκτη και αποστολέα και η παραδειγματική τιμωρία του, ενώ στην απευκταία περίπτωση της γνώσεως των ανωτέρω, το μόνο που δύναμαι να εκφράσω είναι τη λύπη μου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας – Ζήσης Γρηγορίου».

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ