Εφημερίδα Κοινωνική

Διαζύγιο Τζολί – Πιτ: Με ποια την απάτησε! Είχε βάλει ντετέκτιβ η Αντζελίνα

 Breaking News

Διαζύγιο Τζολί – Πιτ: Με ποια την απάτησε! Είχε βάλει ντετέκτιβ η Αντζελίνα
20 Σεπτεμβρίου 2016

Η είδηση του διαζυγίου Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ μετά από 12 χρόνια σχέσης και 6 παιδιά έσκασε σαν βόμβα στο Χόλιγουντ. Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης επικεντρώνονται πλέον στους λόγους που μπορεί οδήγησαν το λαμπερό ζευγάρι στον χωρισμό.

Ο Μπραντ Πιτ φέρεται να απατούσε τη γυναίκα του με τη συμπρωταγωνίστριά του Μαριόν Κοτιγιάρ, με την Αντζελίνα Τζολί να προσλαμβάνει ντέτεκτιβ και να μαθαίνει τελικά την πικρή αλήθεια. Σύμφωνα με το Page Six, η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου όταν έμαθε από ιδιωτικό ερευνητή πως ο Μπραντ Πιτ την απατά με τη Μαριόν Κοτιγιάρ στο σετ της νέας τους ταινίας Allied. Η Μαριόν Κοτιγιάρ έχει σχέση με τον ηθοποιό και συγγραφέα Guillaume Canet από το 2007 και έχουν ένα 4χρονο αγοράκι.

Marion Cottillard expects first baby

Στην αίτηση διαζυγίου η Αντζελίνα ζήτησε την επιμέλεια των 6 τους παιδιών, με πηγή κοντά στο ζευγάρι να αναφέρει πως δεν συμφωνούσε με τον τρόπο που ήθελε να τα αναθρέψουν και πως ήταν εξοργισμένη με τις μεθόδους του. Η Αντζελίνα Τζολί φέρεται επίσης να κουράστηκε από τις καταχρήσεις μαριχουάνας και αλκοόλ του Μπραντ Πιτ και τα προβλήματα διαχείρισης του θυμού του. Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2004 και παντρεύτηκε 10 χρόνια μετά, τον Αύγουστο του 2014.

Η Αντζελίνα Τζολί, που εκπροσωπείται νομικά από τη Laura Wasser, δεν ζητά διατροφή και αναφέρει ως ημερομηνία χωρισμού τους στην αίτηση διαζυγίου τη 15η Σεπτεμβρίου 2016. Η τελευταία φορά που είχε φωτογραφηθεί μαζί το λαμπερό ζευγάρι ήταν τον περασμένο Νοέμβριο ενώ προωθούσαν την ταινία τους «By the Sea»

Ο δικηγόρος της Αντζελίνα Τζολί Robert Offer επιβεβαίωσε την Τρίτη πως η ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. «Η απόφαση αυτή ελήφθη με στόχο να παραμείνει υγιής η οικογένειά της. Η ίδια δεν θα προβεί σε δηλώσεις και ζητάει να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα της οικογένειά της αυτή την χρονική στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ