Εφημερίδα Κοινωνική

Δ. Χαϊδαρίου: Απαιτούμε εδώ και τώρα να σταματήσει η λειτουργία του πεδίου βολής

 Breaking News

Δ. Χαϊδαρίου: Απαιτούμε εδώ και τώρα να σταματήσει η λειτουργία του πεδίου βολής
16 Σεπτεμβρίου 2016

Το Γραφείο Τύπου του Δήμου Χαϊδαρίου εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με ρεπορτάζ από τοπικό ειδησεογραφικό portal, που αφορά την υπόθεση της αδέσποτης σφαίρας που χτύπησε αμάξι που κινούνταν επί της οδού Φαβιέτου στις 13 Φλεβάρη 2016.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όπως φαίνεται από το ρεπορτάζ η βαλλιστική εξέταση της αστυνομίας, έδειξε το χώρο του σκοπευτηρίου στο πεδίο βολής ως το χώρο από που προήλθε.

Η Δημοτική Αρχή έχει θέσει στους αρμόδιους πάμπολλες φορές το ζήτημα ότι η λειτουργία ενός τέτοιου χώρου υψηλής επικινδυνότητας είναι εκτός λογικής αφού βρίσκεται πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Μάλιστα, υπάρχουν σχολεία, παιδικοί σταθμοί, πλατείες, χώροι πολυσύχναστοι και από καθαρή τύχη δεν έχουμε θρηνήσει θύματα έως τώρα.

Η θέση μας και οι προσπάθειες συμπίπτουν απόλυτα με την επιθυμία των κατοίκων το πεδίο βολής να κλείσει και η σκοπευτική λέσχη να φύγει από το χώρο. Μάλιστα αυτό είναι και το πάγιο αίτημα του Συλλόγου του Άνω Δάσους, ο οποίος έχει κινηθεί και δικαστικά με τη νομική υποστήριξη του Δήμου μας, αλλά εκφράζει και τη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της περιοχής για το πρόβλημα. Ήδη τα παράπονα είναι εκατοντάδες από την ηχορύπανση αλλά και το φόβο που κυριαρχεί κάθε Σαββατοκύριακο όταν ακούγονται σωρεία πυροβολισμών για αρκετές ώρες.

Όσο οι αρμόδιοι φορείς, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, σφυρίζει αδιάφορα, τα παιδιά μας και εμείς θα κινδυνεύουμε από κάποια άλλη αδέσποτη σφαίρα.

Δεν μπορεί το πρόβλημα να διαιωνίζεται, να δοθεί άμεση λύση!

Απαιτούμε εδώ και τώρα να σταματήσει η λειτουργία του πεδίου βολής!»

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ