Εφημερίδα Κοινωνική

Απίστευτο περιστατικό σε στρατόπεδο της Κύπρου: 39χρονη επιτέθηκε σε αστυνομικό την έπιασε από το λαιμό και της δάγκωσε το χέρι

 Breaking News

Απίστευτο περιστατικό σε στρατόπεδο της Κύπρου: 39χρονη επιτέθηκε σε αστυνομικό την έπιασε από το λαιμό και της δάγκωσε το χέρι
28 Σεπτεμβρίου 2016

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα πριν από λίγο σε στρατόπεδο της Κύπρου. Γυναίκα 39 χρονών πήγε με το αυτοκίνητο της στο στρατόπεδο επιμένοντας να δει τον πρώην σύζυγο της ο οποίος είναι μόνιμος αξιωματικός. Δεν της επετράπη να εισέλθει στη στρατιωτική μονάδα και η γυναίκα πήρε φόρα με το αυτοκίνητο και έριξε την πύλη του στρατοπέδου.

Όταν μπήκε στο στρατόπεδο άρχισε να φωνάζει και να βρίζει τον πρώην σύζυγο της. Κλήθηκε η αστυνομία και, όταν γυναίκα αστυνομικός προσέγγισε την 39χρονη, αυτή της επιτέθηκε και αφού την έπιασε από τον λαιμό την δάγκωσε στο χέρι. Η 39χρονη στη συνέχεια έπεσε στο έδαφος και άρχισε να βγάζει αφρούς από το στόμα.

Όπως διαπιστώθηκε στις πέντε το πρωί είχε επιχειρήσει να κάψει το αυτοκίνητο του πρώην συζύγου της, αλλά ο αξιωματικός αντιλήφθηκε τη φωτιά και πρόλαβε να τη σβήσει. Λίγο αργότερα, η 39χρονη πήγε σε χωριό της επαρχίας Λάρνακας και έβαλε φωτιά στο εξοχικό της πρώην πεθεράς της. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η 39χρονη είναι χρήστης σκληρών ναρκωτικών και το 2015 είχε διαπράξει ληστεία τράπεζας. Δεν είχε καταδικαστεί γιατί θεωρήθηκε ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Πριν λίγο οδηγήθηκε στο δικαστήριο το οποίο εξέδωσε διάταγμα υποχρεωτικής νοσηλείας της σε ψυχιατρείο, όπου και μεταφέρθηκε.

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ