Εφημερίδα Κοινωνική

Τον Γιαννή Χρήστο απόκτησε ο Α.Ο. Καραβάς

 Breaking News

Τον Γιαννή Χρήστο απόκτησε ο Α.Ο. Καραβάς
28 Αυγούστου 2016

Ο Καραβάς θέλει τους καλύτερους ποδοσφαιριστές και δεν χαλάει χατήρι στο προπονητή του Τέλη Μελά. Αυτή την φορά η διοίκηση των «Κυανόλευκων» απόκτησε τον μεσοεπιθετικό Χρήστο Γιαννή. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Θύελλα Καμαρίου για το πρωτάθλημα των Κυκλάδων. Επιπλέον, ο Γιαννής έχει αγωνιστεί με την Οδηγήτρια κατακτώντας το πρωτάθλημα της Α” Πειραιά και συμμετείχε στα μπαράζ ανόδου για την Γ΄Εθνική, με προπονητή τον Τέλη Μελά. Τέλος, ο Γιαννής Χρήστος, έχει αγωνιστεί και με τον Εθνικό Πειραιώς με πλήρης επιτυχία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Είμαστε περήφανοι που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή ενός από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς που αγωνίστηκαν πέρσι στις Κυκλάδες. Ο λόγος για τον εξαίρετο ποδοσφαιριστή σε ήθος και σε αξία Χρήστο Γιαννή. Ο Γιαννής αγωνίστηκε πέρσι στην Θύελλα Καμαρίου στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων με καταπληκτική παρουσία και προσφορά. Γνώριμος και διακαής πόθος του προπονητή μας Τέλη Μελά μιας και ήταν μαζί όταν κατάκτησαν το πρωτάθλημα στην Α Πειραιά και συμμετείχε στα μπαράζ ανόδου για την Γ Εθνική με τα χρώματα της Οδηγήτριας, ενώ έχει αγωνιστεί με επιτυχία και στον Εθνικό Πειραιώς.
Πρόκειται για έναν παίχτη που η ηρεμία στον τρόπο παιχνιδιού του, η δύναμη, αλλά και η δημιουργικότητα του τον καθιστούν επικίνδυνο για κάθε αντίπαλη άμυνα. Χρήστο η οικογένεια του ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ σε καλωσορίζει και σου εύχεται υγεία και μια χρονιά γεμάτη έντονες συγκινήσεις και επιτυχίες.

Σταύρος Πρέσσης


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ