Εφημερίδα Κοινωνική

Σχέδιο Β: Με δραχμή και με στρατό θα μας έβγαζαν από το ευρώ!

 Breaking News

Σχέδιο Β: Με δραχμή και με στρατό θα μας έβγαζαν από το ευρώ!
06 Ιουλίου 2016

Με έντονο τρόπο αντέδρασε η Νέα Δημοκρατία στις αποκαλύψεις του καθηγητή Γκαλμπρέιθ για το Plan B του Γιάνη Βαρουφάκη και την συμμετοχή του Στρατού στην επιστροφή στη δραχμή.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντέδρασε αρχικά μέσω του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου ο οποίος υπενθύμισε ότι τρεις μέρες πριν το δημοψήφισμα (στις 2 Ιουλίου), ο Αλ. Τσίπρας επισκέφθηκε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ο Π. Καμμένος δήλωνε ότι «οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας διασφαλίζουν τη σταθερότητα στο εσωτερικό».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος απάντησε μέσω διαρροών από κύκλους του υπουργείου που ανέφεραν ότι «παρακαλούμε τον κ. Κουμουτσάκο όταν αναφέρεται στην εθνική άμυνα να διατηρεί μόνο την ιδιότητα του «πυραύλου»».

Η αντίδραση από το γραφείο Τύπου της ΝΔ αυτή τη φορά ήταν άμεση και σε απάντηση προς τους «κύκλους του υπουργού» εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία η Συγγρού θέτει το ερώτημα ποιά εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων σχεδίαζε ο κ.Καμμένος στο εσωτερικό της χώρας μαζί με τον κ. Τσίπρα.

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Στις 2 Ιουλίου 2015, κατά την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο κ. Π. Καμμένος δήλωνε:

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας διασφαλίζουν τη σταθερότητα στο εσωτερικό… Ένας δημοκρατικός στρατός και οι δημοκρατικές Ένοπλες Δυνάμεις συνεχίζουν να διαφυλάσσουν, με την αποστολή τους, την εικόνα της χώρας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό».

Αντί ανεύθυνων διαρροών, καλούμε τον κ. Καμμένο να απαντήσει:

Ποια εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων σχεδίαζε στο εσωτερικό της χώρας μαζί με τον κ. Τσίπρα;

Είναι ένα από τα ζητήματα για τα οποία θα κληθούν να απολογηθούν στην Εξεταστική Επιτροπή, για τα όσα διέπραξαν το 2015.

Περιμένουμε να δούμε εάν θα έχουν το θάρρος να υπερψηφίσουν τη σύσταση αυτής της Εξεταστικής Επιτροπής».

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ