Εφημερίδα Κοινωνική

Παραιτήθηκαν Ανατολάκης και Χολέβας από μέλη της Επιτροπής Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής- Ε.Π.Ο.

 Breaking News

Παραιτήθηκαν Ανατολάκης και Χολέβας από μέλη της Επιτροπής Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής- Ε.Π.Ο.
16 Ιουλίου 2016

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ. Πειραιά Γιώργος Ανατολάκης και ο Α΄ Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Χολέβας υπέβαλαν την παραίτηση τους από τα μέλη της Επιτροπής Πρωταθλήματος Γ΄Εθνικής. Οι δύο άντρες έκαναν αυτή την κίνηση ως ένδειξη διαμαρτυρίας, καθώς μετά την χθεσινή απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο βάση της οποίας, «κόπηκε», η μια πρωταθλήτρια ομάδα της Ε.Π.Σ. Πειραιά μιας εκ των τριών ιδρυτριών Ε.Π.Σ. της χώρας από την διεκδίκηση της ανόδου στην Γ΄Εθνική.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις που έστειλαν στην διοίκηση της Ε.Π.Ο ο κ. Ανατολάκης και ο κ. Χολέβας

Επιστολή Γ. Ανατολάκη
Η ιστορία μου στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ο σεβασμός στην ψήφο με την οποία με τίμησαν τα Πειραικά σωματεία, με αναγκάζουν να υποβάλλω την παραίτηση μου από μέλος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής. Δηλώνω ότι δεν κλήθηκα στις συνεδριάσεις της Επιτροπής δεν ενημερώθηκα, ούτε ερωτήθηκα ποτέ, για καμμιά  πρόταση – απόφαση της.

Επιστολή Κ.Χολέβα
Η  αξιοπρέπεια μου η ανιδιοτέλεια με την οποία υπηρετώ για τουλάχιστον 30 χρόνια το Πειραικό Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο,  και κατ΄ επέκτασιν το Ελληνικό ποδόσφαιρο, ως αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας με αναγκάζουν να  υποβάλω την παραίτηση μου. Νοιώθω βαθύτατα προσβεβλημένος ως άνθρωπος και ως Πειραιώτης για την τελευταία απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου σας η οποία θίγει, όλον τον Ποδοσφαιρικό Πειραιά.

Σταύρος Πρέσσης


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ