Εφημερίδα Κοινωνική

Κτηνωδία: Επιτήδειος έδεσε στο πόδι της καρέτα –καρέτα ένα μπουκάλι με τσιμέντο, για να βρει αργό θάνατο!

 Breaking News

Κτηνωδία: Επιτήδειος έδεσε στο πόδι της καρέτα –καρέτα ένα μπουκάλι με τσιμέντο, για να βρει αργό θάνατο!
07 Ιουλίου 2016

Ξεπέρασε κάθε φαντασία η μέθοδος που χρησιμοποίησε «επιτήδειος» για να θανατώσει θαλάσσια χελώνα Caretta caretta στη Νάξο!

Ο ασυνήδητος δράστης έδεσε στο πίσω πόδι του θαλάσσιου ερπετού ένα μπουκάλι γεμάτο με τσιμέντο, προκειμένου να το σκοτώσει με αργό και βασανιστικό θάνατο…

Η χελώνα βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Τρίτης 5 Ιουλίου, από το Σύλλογο «Προστασία Άγριας Ζωής Νάξου» στην περιοχή Λαγκούνα (απέναντι από το αεροδρόμιο).

Συγκλονισμένα τα μέλη του Συλλόγου από την απάνθρωπη πράξη και τη «μαφιόζικη μέθοδο» θανάτωσης του ερπετού, ξεσπούν -όχι αδικαιολόγητα- σημειώνοντας ότι:

“Η σκέψη και η εκτέλεση μιας τέτοιας πράξης, δε μπορεί παρά να απορρέει από ένα διεστραμμένο ον, που πιθανόν να θεωρεί τον εαυτό του άνθρωπο. «Άνθρωποι» με τέτοια δράση είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι για κάθε ανυπεράσπιστο πλάσμα και όχι μόνο για κάποια χελώνα που βρέθηκε στη πορεία τους”…

Πάντως τέτοιες πράξεις και εικόνες, μόνο ντροπή μπορεί να προκαλέσουν για το νησί, το οποίο καταμεσής της τουριστικής περιόδου, είναι κατάμεστο από κόσμο.

Φωτογραφίες: Σύλλογος «Προστασία Άγριας Ζωής Νάξου»

caretta_tsimento_00

caretta_tsimento_03

caretta_tsimento_04

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ