Εφημερίδα Κοινωνική

Υπογράφηκε η σύμβαση με τον ανάδοχο για την εγκατάσταση των κοινοχρήστων ανελκυστήρων στις εργατικές πολυκατοικίες του Ταύρου

 Breaking News

Υπογράφηκε η σύμβαση με τον ανάδοχο για την εγκατάσταση των κοινοχρήστων ανελκυστήρων στις εργατικές πολυκατοικίες του Ταύρου
05 Ιουλίου 2016

Υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και του αναδόχου, για την εγκατάσταση των κοινοχρήστων ανελκυστήρων προς εξυπηρέτηση των κατοίκων και ιδιαίτερα των ατόμων με ειδικές ανάγκες, στις εργατικές πολυκατοικίες του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, και συγκεκριμένα στη Δημοτική Κοινότητα Ταύρου.

Πρόκειται για ένα έργο ιδιαίτερα σημαντικό για την κοινωνική εξυπηρέτηση των πολιτών μας, που ξεκίνησε ύστερα από προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου, Ανδρέα Ευθυμίου, στα πλαίσια του σεβασμού προς τον πολίτη και προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της απρόσκοπτης μετακίνησής τους, ιδιαίτερα για όσους αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Η έναρξη των εργασιών από τον ανάδοχο για την τοποθέτηση των ανελκυστήρων αναμένονται να ξεκινήσουν εντός του Σεπτεμβρίου.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, δήλωσε σχετικά: «Μία από τις βασικές μας επιδιώξεις, αυτή της ποιότητας ζωής των πολιτών μας μέσω της απρόσκοπτης μετακίνησής τους στο χώρο διαμονής τους, γίνεται πραγματικότητα με την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ της Γενικής Γραμματείας Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και του αναδόχου του έργου. Συνεχίζουμε με αμείωτη δύναμη να διεκδικούμε έργα ικανά να στηρίξουν τους πολίτες μας στην καθημερινότητά τους, παρά τη κρίση και τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.»

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ