Εφημερίδα Κοινωνική

Ηλικιωμένος είχε πλήρες εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης

 Breaking News

Ηλικιωμένος είχε πλήρες εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης
06 Ιουλίου 2016

Ακόμη και επαγγελματίες… αγρότες θα ζήλευαν την εγκατάσταση για την καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης που είχε στήσει ένας ηλικιωμένος σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο υπόγειο του σπιτιού στην Άμφισσα! Όμως, τα έξοδά του πήγαν χαμένα, αφού το εργαστήριο εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας.

Μετά από πληροφορίες, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα και βρήκαν το χώρο που διέθετε στα τοιχώματα πλήρη θερμομόνωση και εξαερισμό και ήταν εξοπλισμένος με διάφορες συσκευές κατάλληλες για υδροπονική καλλιέργεια, όπου κατέσχεσαν ένα αερόθερμο, δυο μετρητές υγρασίας, δυο φωτιστικά σώματα με λαμπτήρες, κάτοπτρα και μετασχηματιστή ρεύματος και μια συσκευή για τη μέτρηση των καιρικών συνθηκών.

Τόσο στο εργαστήριο, όσο και σε έναν υπαίθριο χώρο ενός εγκαταλελειμμένου κτιρίου δίπλα στο σπίτι του, ο 72χρονος χασισοκαλλιεργητής είχε φυτέψει συνολικά επτά δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,40 εκατοστών ως 1,75 μέτρου, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με 16,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που βρέθηκαν στην κατοχή του. Ο ηλικιωμένος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άμφισσας που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ