Εφημερίδα Κοινωνική

Το Ποτάμι: Πραγματοποιεί την Δευτέρα εκδήλωση για την υπερφορολόγηση που καταστρέφει την Ελλάδα

 Breaking News

Το Ποτάμι: Πραγματοποιεί την Δευτέρα εκδήλωση για την υπερφορολόγηση που καταστρέφει την Ελλάδα
10 Ιουνίου 2016

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ πραγματοποιεί ειδική θεματική εκδήλωση για την υπερφολόγηση που καταστρέφει την Ελλάδα και ματαιώνει την ανάπτυξη.

Στο Βιομηχανικό και Εμπορικό Επιμελητήριο Πειραιά, τη Δευτέρα 13 Ιουνίου και ώρα 6:30 μ.μ, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ απευθύνεται σε επιστήμονες, ελεύθερους επαγγελματίες και εργαζόμενους της πόλης του Πειραιά, καταθέτοντας τις δικές του προτάσεις για την “άλλη λύση”.

Για εκείνη τη λύση, που μπορεί και κόβει δαπάνες μεγαλύτερες των 3.5 δις ευρώ χωρίς κανένα φόρο.

Για τη λύση που μειώνει τη γραφειοκρατία, συγχωνεύει 670 δημόσιους φορείς, αξιολογεί, καταρτίζει και επανεκπαιδεύει δημόσιους λειτουργούς, καταργεί τους μετακλητούς υπαλλήλους, μειώνει κατά 50% τους αποσπασμένους και προτείνει συγκεκριμένες αλλαγές παντού, που όμως δεν γκρεμίζουν τη χώρα.

Θα μιλήσουν οι:

* Παναγιώτης Καρκατσούλης, εμπνευστής των ΚΕΠ, βραβευμένος ως ο καλύτερος δημόσιος λειτουργός στον κόσμο, πρώην βουλευτής Επικρατείας και νυν Γραμματέας Kοινοβουλευτικού ‘Eργου του κινήματος.

* Παναγιώτης Βλάχος, συνιδρυτής της πολιτικής κίνησης «Μπροστά» με στόχο την ανάδειξη της ανισότητας πόρων και ευκαιριών ανάμεσα στις γενιές, και της πρωτοβουλίας «Vouliwatch» για την κοινοβουλευτική διαφάνεια. Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κινήματος.

Στη συνάντησή θα απευθύνει χαιρετισμό ο Σταύρος Θεοδωράκης.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ