Εφημερίδα Κοινωνική

Τα ευρήματα που ήρθαν στην επιφάνεια από τα έργα στον Πειραιά – ΚΑΙ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΜ (αποκλειστικές εικόνες)

 Breaking News

Τα ευρήματα που ήρθαν στην επιφάνεια από τα έργα στον Πειραιά – ΚΑΙ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΜ (αποκλειστικές εικόνες)
09 Ιουνίου 2016

Τα ευρήματα της αρχαιολογικής έρευνας που έφερε στην επιφάνεια το κατασκευαστικό έργο της επέκτασης του Μετρό και του Τραμ στον αρχαιολογικό χώρο στον Πειραιά εκτίθενται στο πλαίσιο της έκθεσης με τίτλο «Στην Επιφάνεια». Τα εγκαίνια έγιναν την Τετάρτητο βράδυ στο Κτήριο Ξυλαποθήκη (Πύλης 8), στο χώρο των Αστικών Πυλών Πειραιά, από τον πρόεδρο της Αττικό Μετρό ΑΕ, καθηγητή κ. Γιάννη Μυλόπουλο και το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, σε συνδιοργάνωση με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής Πειραιώς και Νήσων.Σημειώνεται πως η αρχαιολογική έρευνα στο σύνολό της χρηματοδοτήθηκε και εξακολουθεί να χρηματοδοτείται από την Αττικό Μετρό ΑΕ.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό με ελεύθερη είσοδο, σε προκαθορισμένες ώρες. Το «παρών» στα εγκαίνια έδωσαν οι: Ελένη Σταματάκη βουλευτής Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Γιάννης Μώραλης Δήμαρχος Πειραιά, Γιώργος Ιωακειμίδης Δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη, οι αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Αργουδέλης, Γιάννης Μελάς, Κυριάκος Σιγαλάκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Γκερλές, Νίκος Αγγελόπουλος κ.α.

1

2

3

4

5

1

2

3

6

Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΜ

Την ώρα που ήταν σε εξέλιξη τα εγκαίνια, υπήρξε διαμαρτυρία της ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ στη συμβολή των οδών Πύλης και 34ου Συντάγματος κατά της έλευσης του ΤΡΑΜ στην πόλη, με πανό και πλακάτ.

1

2

4

3

11

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ