Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Τέλης Μελάς θα είναι ο νέος προπονητής του Α.Ο. Καραβά

 Breaking News

Ο Τέλης Μελάς θα είναι ο νέος προπονητής του Α.Ο. Καραβά
21 Ιουνίου 2016

Ο Α.Ο. Καραβάς ήρθε σε συμφωνία με ένα από τος καλύτερους προπονητές του Πειραιά τον κος Τέλη Μελά. Ο κος Μελάς στο παρελθόν είχε κάτσει με επιτυχία στον πάγκο της Οδηγήτριας, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι προπονητής στην μικτή Νέων Πειραιά.Η διοίκηση του Καραβά έκανε μια σπουδαία κίνηση για τον πάγκο της και σίγουρα θα μπει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, για να ανέβει η ομάδα ένα επίπεδο παραπάνω.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το γραφείο τύπου το Α.Ο Καραβά:

Διαλύοντας τις όποιες φήμες δημιουργήθηκαν το τελευταίο διάστημα σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο το Δ.Σ του ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας μας με τον προπονητή κος Τέλη Μελά, ο οποίος θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα μας σε μία νέα εποχή.
Ο κος Μελάς, μετά τα διαδικαστικά ζητήματα που συμφωνήθηκαν πολύ γρήγορα από την πρώτη συνάντηση, μιας και τα δύο μέρη ήθελαν να πορευτούν μαζί, μας παρουσίασε τις σκέψεις του για το σχεδιασμό της ομάδας, για τη στελέχωσή της με νεαρούς παίκτες, αλλά και την ενδυνάμωση της ομάδας σε συγκεκριμένες θέσεις, που κατά την περσινή περίοδο διαπιστώθηκε ότι απαιτούν ενίσχυση, με αναγνωρισμένους και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Τέθηκαν οι πρώτοι μεταγραφικοί στόχοι και το Δ.Σ. ανέλαβε, σε συνεννόηση με τον προπονητή, να ξεκινήσει τις πρώτες επαφές με παίκτες που επιθυμούν να ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό του Συλλόγου.
Θέλουμε η φιλοσοφία όλων να αλλάξει μέσα στο σωματείο ανεβαίνοντας ένα επίπεδο παραπάνω, να βρει η ομάδα την ηρεμία της, την ποδοσφαιρική της ταυτότητα, μέσα στο γήπεδο και όλοι να ευχαριστιούνται αυτό που κάνουν.
Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο τού κ. Μελά, είμαστε περήφανοι που έχουμε μαζί μας έναν από τους καλύτερους προπονητές στον Πειραιά και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία.

Σταύρος Πρέσσης


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ