Εφημερίδα Κοινωνική

Ο γύρος του κόσμου σε 80 ραντεβού! Ταξιδεύει παντού με λεφτά που της δίνουν οι πλούσιοι συνοδοί της

 Breaking News

Ο γύρος του κόσμου σε 80 ραντεβού! Ταξιδεύει παντού με λεφτά που της δίνουν οι πλούσιοι συνοδοί της
24 Ιουνίου 2016

H Νάταλι Γουντ, από το Canterbury, έκανε λογαριασμό σε ένα online ταξιδιωτικό site το 2014. Από τότε, έχει πάει σε 80 διαφορετικά ραντεβού και όχι κάπου κοινότυπα όπως φαντάζεστε… αλλά στις Μαλδίβες, στις Η.Π.Α. στο Κουβέιτ και σε άλλα υπέροχα μέρη.

Οι συνοδοί της πληρώνουν για τις πτήσεις και για τη διαμονή της σε πολυτελή ξενοδοχεία της και της δίνουν και χρήματα για τις προσωπικές της δαπάνες.

Η Γουντ δηλώνει ότι δαπανά χρήματα για επώνυμα προϊόντα και για διακοπές σε κότερα για ξέφρενα πάρτι. Συγκεκριμένα, υπολογίζει ότι το τελευταίο διάστημα μόνο έχει δαπανήσει 60.000 λίρες.

1

«Μου αρέσει να ταξιδεύω, οπότε αποφάσισα να μπω στην ιστοσελίδα με τις ελπίδες της εύρεσης ανδρών που θα έχουν το ίδιο πάθος με εμένα, λέει η Γουντ.

Η ίδια δήλωσε μάλιστα ότι «δεν υπάρχει πίεση» για να κάνει σεξ, αλλά ότι «δεν το αποκλείει» κιόλας…

«Οι άνθρωποι μερικές φορές με αποκαλούν «χρυσοθήρα» αλλά εγώ πιστεύω πως είμαι απλά μια τουρίστας πολυτελείας και όλοι οι υπόλοιποι απλά ζηλεύουν τις περιπέτειες μου. Μου αρέσουν τα ακριβά πράγματα στη ζωή και αυτός ο τρόπος ζωής».

«Αλλά είμαι «ειλικρινής» στο τι ψάχνω. Είμαι μόνη και απολαμβάνω να γνωρίζω νέους ανθρώπους που να με κακομαθαίνουν», είπε τέλος.

2

3

5

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ