Εφημερίδα Κοινωνική

Μίνα Αρναούτη: Τέσσερις μήνες μετά το τροχαίο δυστύχημα, ξέσπασε ζητώντας να φύγει από τον Ευαγγελισμό!

 Breaking News

Μίνα Αρναούτη: Τέσσερις μήνες μετά το τροχαίο δυστύχημα, ξέσπασε ζητώντας να φύγει από τον Ευαγγελισμό!
21 Ιουνίου 2016

Με τσακισμένη ψυχολογία, νεύρα, φωνές και εντάσεις συνεχίζει να νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό η Μίνα Αρναούτη, τέσσερις μήνες μετά το τροχαίο δυστύχημα, κατά το οποίο έχασε την ζωή του ο Παντελής Παντελίδης και η ίδια τραυματίστηκε βαρύτατα.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από το περιβάλλον της, η νεαρή που χειρουργήθηκε για άλλη μια φορά την περασμένη εβδομάδα στο χέρι της, παρουσίασε έντονη νευρική υπερδιέγερση. Οι φωνές της και οι εκφράσεις «δεν αντέχω άλλο, θέλω να φύγω από εδώ» φανερώνουν λένε οι καλά γνωρίζοντες την ψυχολογική της κατάσταση, μετά από εκατόν είκοσι και πλέον ημέρες παραμονής στο νοσοκομείο.

Αύριο η το αργότερο μέχρι την Πέμπτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί και η τελευταία επέμβαση στο πόδι της νεαρής, ώστε να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για το εξιτήριο της, από τον Ευαγγελισμό.

Μόνο που η ίδια φαίνεται να μην αντέχει πλέον την παραμονή της στο νοσηλευτικό ίδρυμα, ούσα μια νεαρή γυναίκα, που δεν είναι καθόλου εύκολο να προσαρμοστεί στο συγκεκριμένο περιβάλλον για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το πότε θα φύγει όμως δεν εναπόκειται στην επιθυμία της Αρναούτη, αλλά στο τι λένε οι θεράποντες ιατροί της νεαρής, που γλίτωσε κυριολεκτικά μετά από τιτάνιες προσπάθειες του προσωπικού και μια σειρά επεμβάσεων.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Μίνα Αρναούτη θα βγει από το νοσοκομείο στα τέλη του μήνα η την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, αφού πρώτα έχει θρέψει το πόδι της.

Η νεαρή που γιόρτασε τα γενέθλιά της μέσα στο δωμάτιο που νοσηλεύεται φέρεται να έχει εξαντλήσει πλέον τις ψυχολογικές της αντοχές, γι΄ αυτό και ξέσπασε προ ημερών φωνάζοντας ότι θέλει να φύγει, σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ