Εφημερίδα Κοινωνική

Με βραζιλιάνες τρανσέξουαλ μεταφέρουν ηρωίνη!

 Breaking News

Με βραζιλιάνες τρανσέξουαλ μεταφέρουν ηρωίνη!
30 Ιουνίου 2016

Τρανσέξουαλ… διανομείς από την Βραζιλία, χρησιμοποιούν τα καρτέλ κοκαΐνης της Λατινικής Αμερικής, για την αεροπορική μεταφορά ναρκωτικών στην Ευρώπη.

Τα δύο άτομα με τις σεξουαλικές ιδιαιτερότητες δεν φαίνεται να έχουν «στρατολογηθεί» από το ίδιο καρτέλ. Η χρησιμοποίηση διεμφυλικών από τους «βαρόνους» των ναρκωτικών αποσκοπεί στην απροθυμία ή ατολμία που ενδεχομένως επιδείξουν οι αστυνομικοί να προβούν σε ελέγχους τέτοιων ατόμων.Στην ίδια αεροπορική πτήση από το Σάο Πάολο Βραζιλίας μέσω Ντόχα Κατάρ μετέφεραν στο… σώμα τους, περισσότερο από 1,5 κιλό κοκαΐνης. Ο Άντερσον από την περιοχή Jardim Silva του Σάο Πάολο και ο Εντουάρντο από το Goias της Βραζιλίας, με τη μέθοδο της κατάποσης, είχαν στο στομάχι τους, 822 και 829 γραμμάρια του ναρκωτικού, αντίστοιχα.

Οι δύο «μεταφορείς» εντοπίστηκαν από τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, στις 11:45 το πρωί της 26ης Ιουνίου, την ώρα της άφιξης της πτήσης στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Και οι δύο είχαν προφίλ υπόπτων, καθώς από την κατάσταση των επιβατών διαπίστωσαν πως κατά τη διάρκεια της πολύωρης πτήσης δεν είχαν… αγγίξει το φαγητό τους. Από την «ακτινογραφία» που υποβλήθηκαν διαπιστώθηκε ότι είχαν καταπιεί δεκάδες… αυγά κοκαΐνης.

Ο 22χρονος Άντερσον είχε καταπιεί 78 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 822 γραμμάρια κοκαΐνης. Κατασχέθηκαν επίσης 400 δολάρια και ένα κινητό τηλέφωνο. Ο 30χρονος Εντουάρντο είχε στο στομάχι του 47 «αυγά» με 829 γραμμάρια του ίδιου ναρκωτικού, ενώ στην κατοχή του είχε 300 δολάρια και τρεις συσκευές κινητής τηλεφωνίας. Οι συλληφθέντες αποτελούν μέλη κυκλωμάτων διακίνησης κοκαΐνης από χώρες της Λατινικής Αμερικής προς την Ελλάδα. Με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Στις 10 Δεκεμβρίου 2015, είχε εντοπιστεί το πρώτο περιστατικό εισαγωγής κοκαΐνης με μεταφορέα τρανσέξουαλ. Το συγκεκριμένο άτομο είχε υποβληθεί σε όλες τις επεμβάσεις αλλαγής φύλου ενώ είχε μεταβάλλει και τα στοιχεία ταυτότητάς του σε γυναικεία. Είχε φθάσει στο Ελευθέριος Βενιζέλος από το Σάο Πάολο μέσω Ζυρίχης. Η… 26χρονη από την Βραζιλία είχε επιχειρήσει να εισάγει στην Ελλάδα πέντε κιλά κοκαΐνης, που ήταν τοποθετημένα σε 63 συσκευασίες βαφής μαλλιών…


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ