Εφημερίδα Κοινωνική

Ειδική αναφορά στον ΕΘΝΙΚΟ και στον Αλ. Αγγελόπουλο έκανε ο Δήμαρχος Πειραιά – «Πιέζουμε για το γήπεδο»

 Breaking News

Ειδική αναφορά στον ΕΘΝΙΚΟ και στον Αλ. Αγγελόπουλο έκανε ο Δήμαρχος Πειραιά – «Πιέζουμε για το γήπεδο»
17 Ιουνίου 2016

Στον χαιρετισμό του στο δημοτικό κολυμβητήριο Πειραιά ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης τόνισε:

«Θα ήθελα με την ευκαιρία που βρισκόμαστε σε ένα αθλητικό περιβάλλον και με την παρουσία εδώ πολλών στελεχών του Εθνικού να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Εθνικός, Αλέξη Αγγελόπουλο έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις σχετικά με το θέμα του γηπέδου ποδοσφαίρου για τον Εθνικό. Προφανής επιθυμία και πρόθεση του Δήμου Πειραιά και ομόφωνα θα έλεγα του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι να μπορέσει ο Εθνικός να βρει ποδοσφαιρική στέγη στην πόλη μας για το Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Είναι κάτι που το δικαιούται.

Οι δυσκολίες όμως είναι αρκετές. Η πρόθεση είναι άλλο πράγμα από τη δυνατότητα. Πράγματι, με πρωτοβουλία του Αλέξη Αγγελόπουλου και με δικές του ενέργειες, επειδή όπως ξέρετε ο περιβάλλων χώρος του ΣΕΦ ανήκει στο ΤΑΙΠΕΔ, εξαιρέθηκε ένα κομμάτι για να κάνει γήπεδο ο Εθνικός. Η Περιφέρεια από την πλευρά της και ο πρώην Περιφερειάρχης κ. Σγουρός και η Περιφερειάρχης κα Δούρου έχουν προϋπολογίσει ποσό για την κατασκευή του γηπέδου. Δυστυχώς υπάρχουν εμπόδια τα οποία γνωρίζει ο Πρόεδρος. Εγώ θα ήθελα να πω ότι θα κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια για να γίνει ένα γήπεδο στην πόλη μας και θα συμβάλλω και εγώ προσωπικά πιέζοντας και με όποιο άλλο μέσο μπορούμε, έτσι ώστε να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο. Να είστε βέβαιοι ότι είναι μια έντιμη και ειλικρινής προσπάθεια. Μπορεί να μην το καταφέρουμε.

Αλλά η προσπάθεια και από εμένα προσωπικά, θέλω να ξέρετε ότι γίνεται. Ένιωσα την ανάγκη να το πω διότι διάφορα λέγονται και ακούγονται και θέλω να είμαι καθαρός απέναντι στους ανθρώπους του Εθνικού που είναι εδώ σήμερα και αγαπούν τον Εθνικό και στο πόλο και στο ποδόσφαιρο και στα άλλα αθλήματα».

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ