Εφημερίδα Κοινωνική

Η Βάσια που ξεσηκώνει το ΣΕΦ, τρίτη στην Ευρώπη!

 Breaking News

Η Βάσια που ξεσηκώνει το ΣΕΦ, τρίτη στην Ευρώπη!
26 Ιουνίου 2016

Την τρίτη θέση στην κατηγορία «Basic» του DHL Eurocup 2016, που έλαβε χώρα στο Λόμελ του Βελγίου, κατέκτησε η ελληνική ομάδα τσιρλίντινγκ.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αποτελείται από εργαζόμενους της εταιρίας «DHL» στην Ελλάδα και τελεί υπό τις οδηγίες και τη χορογραφία της προπονήτριας, Βάσιας Τσουλαρίδη, η οποία είναι προπονήτρια και χορογράφος των Red Drops του Ολυμπιακού. «Είμαι πολύ χαρούμενη, που για δεύτερη συνεχομένη χρονιά ανέλαβα την ελληνική ομάδα τσιρλίντινγκ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διοργανώνεται από την εταιρία «DHL Express». Τα άτομα που αποτελούν την ομάδα είναι υπάλληλοι της εταιρίας κι όχι αθλητές κι αυτό ήταν μεγάλη πρόκληση για εμένα. Πέρυσι κατακτήσαμε την 6η θέση και φέτος η εμφάνισή μας ήταν ακόμα καλύτερη, αφού μετά τον προκριματικό αγώνα την Κυριακή (19/06) καταφέραμε να πάρουμε την 3η θέση», ανέφερε σχετικά η Βάσια Τσουλαρίδη.

Το DHL Eurocup είναι μια ευρωπαϊκή εταιρική διοργάνωση που πραγματοποιείται από το 1983 και περιλαμβάνει αγώνες ποδοσφαίρου και τσιρλίντινγκ. Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν στο σύνολο περίπου 3.000 εργαζόμενοι της «DHL Express» από ολόκληρη την Ευρώπη. Στην κατηγορία του τσιρλίντινγκ έλαβαν μέρος 27 χώρες και η τελική βαθμολογία στην κατηγορία «Basic» διαμορφώθηκε ως εξής…

1. Ηνωμένο Βασίλειο 111 βαθμοί

2. Ισπανία 100β.

3. Ελλάδα 89β.

4. Ουκρανία 73β.

5. Τουρκία 70β.

6. Ισραήλ 67β.

7. Λιθουανία 60β.

Στην κατηγορία «Advance» την πρώτη θέση κατέλαβε η Ρωσία με 112 βαθμούς, ενώ στην «Sideline» πρώτευσε η Νορβηγία με 37 βαθμούς.

1

 

2

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ