Εφημερίδα Κοινωνική

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει τους εκπροσώπους των ερασιτεχνικών σωματείων

 Breaking News

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει τους εκπροσώπους των ερασιτεχνικών σωματείων
13 Ιουνίου 2016

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει τους εκπρόσωπους των σωματείων, προτού οδηγηθούν σε θέματα συγχωνεύσεων, τροποποιήσεων, μετονομασιών των ερασιτεχνικών σωματείων να απευθυνθούν στην Ε.Π.Σ. Πειραιά προκειμένου να ενημερωθούν πλήρως για το τι ισχύει.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ε.Π.Σ Πειραιά:

Επειδή από τον περασμένο Ιούνιο του 2015, υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στα θέματα των συγχωνεύσεων, τροποποιήσεων, μετονομασιών των ερασιτεχνικών σωματείων, προτρέπουμε τους εκπροσώπους των σωματείων μας, πριν μπουν στην οποιαδήποτε τέτοια διαδικασία να απευθυνθούν στην Ε.Π.Σ. Πειραιά προκειμένου να ενημερωθούν για το τι ακριβώς ισχύει.
Ακριβείς πληροφορίες επίσης μπορούν να προμηθευθούν οι παράγοντες των σωματείων και από το έντυπο: «ΟΔΗΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ», στην ενότητα «Κανονισμός Λειτουργίας Ερασιτεχνικών Σωματείων», όπου υπάρχει πλήρη αναφορά στους τρόπους συγχωνεύσεων, τροποποιήσεων η μετονομασιών που επιτρέπεται να πραγματοποιηθούν, βάση της αθλητικής νομοθεσίας μετά τις αλλαγές που επήλθαν.

*Η Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα 13.6.2016 τίθεται σε ισχύ το θερινό ωράριο λειτουργίας των γραφείων της Ε.Π.Σ. Πειραιά (Δευτέρα έως Πέμπτη 9:00-17:00 και Παρασκευή 9:00-18:00).

Σταύρος Πρέσσης


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ